Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 15.06.2016.
08:00
D. Petrović - Vesti A

Kad Nole zapeva Jeleni

Da je Novak Đoković (29) majstor sa reketom u ruci na teniskim terenima zna ceo svet, ali on se dobro snalazi i sa mikrofonom. U njegove pevačke kvalitete sada mogu da se uvere svi koji to žele na Ju tjubu. Naime, najbolji teniser sveta organizovao je u Beogradu dvostruko rođendansko slavlje - proslavio je svoj rođendan (bio je 22. maja) koji je zbog obaveza oko Rolan Garosa pomerio, ali i divan dan svoje supruge Jelene, koja je rođena 17. juna 1986. godine.

Ma. Todorović
Dobrodošao: Novak Đoković stigao u rodni kraj

U izobilju hrane i pića uživali su probrani gosti, a onda se Nole latio mikrofona i za svoju dragu otpevao hit "O svemu mi pričaj ti" Milana Topalovića Topalka. Snimak Noletovog izvođenja ove pesme završio je na Ju tjubu i za jedan sat ima više pregleda nego Topalo za pet godina!

- Osećaj kad čuješ da Novak peva tvoju pesmu je takav da sam u teretani podigao odjednom i najteže tegove i spravu! Nole je naš svetac, on je jedan fenomenalan i sjajan čovek, a mogu vam reći i da odlično peva. Mogu samo da kažem - Hvala Nole! - rekao je Topalović za beogradske medije.

Na slavlju Đokovića bio je Željko Samardžić, koji pre skoro dve godine pevao i na svadbenom veselju Jelene i Novaka na Svetom Stefanu. Kao i tada, tako i sada Samardžić nije bio baš pričljiv kada je u pitanju čuveni teniser, samo je rekao da je na slavlju bio sa ženom i da su se odlično proveli.

Kolce kod Lenoa

Nole nije samo sjajan teniser, već ima i crtu šoumena, što ga izdvaja od svih ostalih tenisera i zbog čega ga publika voli. Više puta je nasmejao ljude sjajnim imitacijama svojih kolega. Neki su to prihvatili sa osmehom na licu, a neki i ne. Svaki dolazak u svetske medije on koristi za promociju Srbije, pa je tako pre pet godina gostujući u šou programu najpoznatijeg američkog voditelja Džeja Lenoa zaigrao srpsko kolo. I ne samo to, zajedno s njim u kolo se uhvatio i sam voditelj, ali i glumica Kejti Holms koja je bila gost pored Novaka.
 

Inače, najbolji teniser sveta sa suprugom je doputovao u rodni Beograd pre nekoliko dana zbog svadbe svog druga iz detinjstva Bratislava Pralice. Na venčanje i svadbeno veselje, Đokovići su, kako pišu beogradski mediji, došli crnim, luksuznim automobilom sa diplomatskim tablicama. Ispostavilo se da je to auto Milanke Karić, a da je svetski reket broj 1 boravio u jednoj od vila Bogoljuba Karića, a sve zbog privatnosti čuvenog tenisera. Za sve se pobrinuo njegov kum Neven Marković, koji je pak u prijateljskim odnosima sa Simonom de Karićem.

Iako se čini da Nole vodi lagodan i luksuzan život, što sebi može da priušti, on ne zaboravlja ni decu u domovini. Iz Fondacije Novak Đoković saopštili su da će do kraja godine uložiti oko 700.000 evra u rekonstrukciju i adaptaciju škola i vrtića u 20 gradova u Srbiji. Novac je namenjen za obnovu škola i vrtića opštinama koje su bile pogođene poplavama, kao i u nedovoljno razvijenim sredinama, a u planu je i kupovina nameštaja i opreme za sve obnovljene objekte. Reč je o projektima koji su izabrani na konkursu od 20. oktobra do 20. decembra prošle godine, dodaje se u saopštenju Fondacije Novak Đoković.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online