Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 02.02.2016.
08:50
E. V. A

Ljubav godine ne broji

Poslednjih godina sve je prisutniji trend da su starije, zrele žene u romansi sa mnogo mlađim muškarcima. O ovoj temi raspravljaju psiholozi, sociolozi i svi imaju svoje mišljenje i objašnjenje, dok poznate dame poput Madone, Dženifer Lopez ili Šeron Stoun dokazuju da veza sa po dve decenije mlađim muškarcem može da opstane. Po ugledu na svetske zvezde i dame iz domaćeg šou-biznisa kao da su počele da se međusobno takmiče koja će pronađi mlađeg partnera.

N. Đurović
Bez komentara: Snežana Dakić

Kako pišu beogradski mediji, voditeljka Snežana Dakić navodno je u romansi sa izvesnim Dušanom Momčilovićem, koji studira glumu na Fakultetu dramskih umetnosti i koji je od nje mlađi čak 21 godinu. Voditeljka o novom dečku ne želi da priča i poručuje da "od svog emotivnog života ne želi da pravi medijsku kampanju..."

Svog mlađanog dečka folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović uspela je da sakrije od javnosti punih godinu dana. Ali, ipak se doznalo za njenu romansu sa 16 godina mlađim manekenom Aleksandrom Jovovićem o čemu su danima brujali mediji u regionu. I dok joj jedni čestitaju na izboru, drugi smatraju da ne priliči Ceci da "šeta piletinu", a ona mudro ćuti.

Z. K. Munja
Srećni i zaljubljeni: Igor i Severina Kojić

Romansa između Severine Vučković i Igora Kojića, koji je od svoje izabranice mlađi punih 15 godina, završila se brakom. Iako su mnogi sumnjali da će njihova veza opstati, oni su se na kraju venčali i zapušili usta dušebrižnicima i dokazali da je njihova ljubav jača od svih prepreka. Stručnjaci smatraju da je ova veza opstala dobrim delom i zbog toga što su Severina i Igor imali punu podršku njegovih roditelja Olje i Dragana Kojića Kebe, koji ne samo da su prihvatili snajku, već svuda tvrde da su srećni što je njihov sin pronašao tako divnu ženu kao što je Severina.

- Ja sam svekar za desetku, a i Severina je snajka za deset. Igor i ona se mnogo vole, i to je prava ljubav. Mi se stalno šalimo, smejemo i prava smo srećna porodica. Jedva čekam da postanem deda i da me obraduju unučetom. Mada, moram da naglasim, postoji jedan divni dečak Aleksandar, koji me već zove deda - rekao je jednom prilikom Keba, koji je i pevačicinog sina iz veze sa Milanom Popovićem prihvatio kao svoje unuče.

Leka i Nina

I dok je veza između starije žene i mlađeg muškarca i dalje na neki način tabu, bar u Srbiji, obrnuta situacija odnosno kada je muškarac i po nekoliko decenija stariji od svoje izabranice ne predstavlja problem. Kada se glumac Branislav Lečić pre neku godinu oženio sa 31 godinu mlađom Ninom Radulović, svi su mu čestitali jer je uspeo da osvoji mlađanu lepoticu.

Brakom se završila i romansa Goce Tržan i 14 godina mlađeg bubnjara Raše Novakovića, koji tvrde da im razlika u godinama uopšte ne smeta.

- Moje životne okolnosti su bile takve da su me uglavnom osvajali mlađi muškarci. Lepo je jednom prilikom rekla Madona da je suludo oterati nekoga samo zbog razlike u godinama, posebno ako vam je do nekog stalo i ako vam odgovara. Mnogi misle da sam ja ta koja je smotala neiskusnog dečkića, ali on je bio toliko uporan, originalan i hrabar da me je naterao da zaboravim da je 14 godina mlađi od mene - rekla je Goca.

Verica i Veljko

Apsolutni rekorder u razlici u godinama, bar kada je u pitanju javna scena, je kreatorka Verica Rakočević koja se udala za 30 godina mlađeg Veljka Kuzmančevića. Iako su mnogi predviđali da njihov brak neće opstati baš zbog razlike u godinama, oni su već dve i po godine muž i žena i to, bar za sada, funkcioniše bez problema. Doduše, mir od gradskih tračeva pronašli su na Avali gde vode opušten i miran život.


 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online