Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 18.01.2016.
08:52
D. Dušanić - Vesti A

Sve Cecine ljubavi: Od Arkana do manekena

Udarna vest ovih dana je da Svetlana Ceca Ražnatović (42) ima dečka! Prema pisanju beogradskih medija, reč je o manekenu Aleksandru Jovoviću (26), koji je sedam godina stariji od pevačicinog sina Veljka, i student je Fakulteta za ekonomiju, finansije i administraciju. Zna se da je jedan od najtraženijih srpskih modela, ima uspešnu karijeru u zemlji i inostranstvu, radio je editorijale za brojne poznate modne brendove.

Z. K. Munja
Priželjkivala da se zaljubi: Svetlana Ražnatović

Njih dvoje su navodno već mesecima u vezi, ali su to vešto krili. Upoznali su marta prošle godine, kada je Aleksandar glumio u njenom novom spotu "Dobro sam prošla". Ceca je pala na njegov izgled, šarm, duhovitost, džentlmensko ponašanje. Viđanje su nastavili i po završenoj poslovnoj saradnji, odlazeći na večere u poznate prestoničke restorane i događaje, ali javno nisu razmenjivali nežnosti.

Utvrđeno je i da je Aleksandar bio u Moskvi krajem novembra prošle godine, kada je Ceca tamo imala koncert, kao i da ju je pratio sredinom decembra na gostovanje u Dubaiju. A za doček 2016. godine pevačica se posle nastupa na trgu u Kruševcu, uputila na Kopaonik, gde je već bio maneken. I dok svi pričaju o njenoj novoj vezi, pevačica je odlučila da o svemu ukratko prokomentariše na Instagramu. 

Ona je postavila fotografiju na kojoj piše: "Nije greh voleti", uz komentar da ljubav godine ne broji.

Cecu su i ranije povezivali sa raznim poznatim muškarcima, ali od kako je njen suprug Željko Ražnatović Arkan ubijen 2000. godine, jedini koga je predstavila javnosti kao svog dečka bio je maneken iz Novog Sada Vladimir Cvetković. 

Njihova romansa trajala je šest meseci, a kako su tada pisali mediji, Ceca je želela čak i da mu rodi dete. U ljubavi su bili pre pet godina, a od tada se nisu izjašnjavali o razlozima zbog kojih su se rastali. Na pitanja novinara o emotivnom životu i udvaračima, Ceca je uvek odgovarala da je, gladna ljubavi i da priželjkuje da se zaljubi!

Sportisti

Cecu su povezivali i sa fudbalskom legendom Sinišom Mihajlovićem, pa sa njegovim kolegom Dragišom Binićem, a pre nekoliko godina pričalo se da je u ljubavnoj vezi sa jednim od najboljih košarkaša NBA Peđom Stojakovićem. Pevačica je bila na ol star utakmici, kada je sedela u loži sa Peđinim menadžerom Acom Raškovićem. Ona je demantovala ovu romansu, pravdajući se da je sa košarkašem samo prijatelj

Uvek je navodila da sebe ne doživljava kao nedostižnu i da je tip žene koji ne startuje muškarce, već očekuje da bude osvojena, kao i da ako joj se neko dopadne, direktna je i daje mu to do znanja. Estradne analitičare nije iznenadila vest da je Ceca sa 16 godina mlađim dasom.

Jer, kako tvrde, ona voli piletinu. Šuškalo se i da je Ceca bila u vezi sa bivšim rukometašem Vladom Mandićem, sa glumcem Viktorom Savićem, a brujalo se da je imala i turbulentnu vezu sa oženjenim reli vozačem Andrejom Kulundžićem, kao i Vladom Vuksanovićem.

Pogrešni izbori

- Imala sam pogrešnih emotivnih izbora u života, ali nisam neko ko se kaje. Svako je u datom momentu imao svrhu postojanja u mom ljubavnom životu. Šta je bilo, bilo je. Dok je trajalo bilo je lepo, rekla je u jednom intervjuu Ceca i odgovorila kakvi muškarci joj se dopadaju.
- Nemam određeni tip muškarca, osim što volim kada je fit i izgleda zdravo, mentalno i fizički. Ali, i da se pojavi nova ljubav, neću o njoj pričati. Trudim se da zaštitim svoj privatni život. Iako sam ovoliko izložena javnosti i medijima, koji me nikada ne ostavljaju na miru, valjda imam pravo da nešto sačuvam za sebe. Nema radosti u deljenju intimnih trenutaka sa celim svetom.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online