Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 24.08.2015.
04:10
D. D. - Vesti A

10+10 sa Brankom Pujić

Glumica Branka Pujić je ovonedeljna gošća naše stalne rubrike "10+10 sa..." Saznajte detalje iz njenog života koje možda niste znali...

A. Čukić
Branka Pujić

1. Ko je najzaslužniji za Vašu karijeru?
- Porodica, i ona matična i ova sadašnja. Moji roditelji, jer su me rodili, odgajili, vaspitali i podržali da istrajem u svojim željama. Bili uz mene i kada sam na drugoj godini psihologije odlučila da promenim fakultet, pa sam konkurisala i bila primljena na FDU. A muž i ćerka me podržavaju više od dve decenije.

2. Kako se borite sa tremom?
- Bila sam veliki tremaroš, radila sam mnogo na tome i mislim uradila. Ali, trema nije ništa negativno, već lepo uzbuđenje, koje te inicira da budeš bolji, diže ti adrenalin. Naravno, dobra je dok god nije toliko velika da blokira čoveka da ostvari
svoj stvarni potencijal.

3. Koji aplauz pamtite?
- Svaki aplauz mi je drag, ali nekako poseban je bio posle nedavno odigrane predstave "Čikaške pervezije", kada nam se na sceni priključio Novak Đoković.

4. Šta sebi nikada nećete oprostiti?
- U suštini ja sam ta osoba koja drugima stalno govori o praštanju, ali najteže je sebi oprostiti. Reći ću samo da i dalje radim na tome da sebi sve oprostim.

5. Kome se divite i zašto?
- Mojim roditeljima, koji su već 57 godina u braku i uspeli su da sačuvaju prave vrednosti. Žive u ljubavi, slozi i dan danas su usmereni jedno na drugo, a najlepši trenuci su im kada okupe celu porodicu uz sebe, ćerke, zetove, unuke i praunuke.

6. Kao dete maštali ste da budete...?
- Odmalena sam imala tendenciju ka nastupima, volela sam da zabavljam druge, da mi se smeju. A, jedno vreme sam mislila da ću biti balerina.

7. Kakvu muziku slušate?
- Oduvek sam najviše volela klasiku, ona je za sva vremena. Tu je i rokenrol, veoma sam jugonostalgična, i najviše mi prijaju pesme grupa Azra, Haustor, Idoli, Film... Podsećaju me na neko lepo vreme.

8. Odmor koji pamtite i po čemu?
- Bilo je prelepo kada smo Dragan, Anđela i ja bili na Maldivima. A uzbudljivo je bilo i zimus kada smo suprug i ja bili na
Tajlandu, gde smo odmarali na suncu i peskovitim plažama, ali i obilazili džunglu, jahali slonove, išli na rafting, spuštali se sajlama... Inače, uživam da upoznajem druge narode i njihove kulture i znamenitosti...

9. Gde biste najradije živeli?
- Pa, na relaciji Beograd-Zlatibor. Beograd je moj rodni grad, mnogo ga volim, veliki centar, sa protokom posebne energije i nikada ga se ne bih odrekla. Ali, takođe volim i Zlatibor, gde imamo kuću, i tamo je naša oaza mira.

10. Neostvarena želja?
- Da imam mnogo dece.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online