Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 13.08.2015.
08:33
S. Đurić - Vesti A

Kad obožavaoci postanu manijaci

Danas nimalo nije lako biti slavan i poznat, jer su upravo oni na meti opsesivnih obožavalaca i psihopata, koji ih progone i prete im preko društvenih mreža. Sve češće se dešava da su one prepune lažnih naloga poznatih osoba. Pevačica Katarina Živković živi u strahu otkako su joj obili stan. Međutim, pevačica je poslednjih dana dodatno uznemirena jer joj prete.

Z. K. Munja
Angažovala i obezbeđenje: Katarina Živković

- Prvo su mi u aprilu opljačkali stan, a sada mi i prete! Ne znam da li je reč o istim ljudima. Nikada mi neće biti jasno kome toliko smetam. Jedva sam se oporavila od toga, a ubrzo su počele da mi stižu i preteće poruke. U jednoj piše da ne smem nigde da idem sama. Još nisam rešila da slučaj prijavim policiji, ali ako se nastave pretnje, biću prinuđena da to uradim. U međuvremenu sam krenula na časove samoodbrane - kaže za beogradske medije Katarina, koja je angažovala obezbeđenje.

Pesma o nasrtljivoj devojci

Gostujući jednom prilikom u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem", evrovizijski pobednik Aleksandar Ribak otkrio je da je i on mesecima bio na meti nasrtljive obožavateljke koje nikako nije mogao da se oslobodi. Zvala ga je, plakala, pretila, molila. Na kraju je on o svemu tome napisao i pesmu.

Njenoj koleginici Radi Manojlović je pre godinu dana pak pretio muškarac koji je bio u zatvoru više od pet godina. Naime, on joj je stavio do znanja da će povrediti svakoga ko joj se približi, pa se pevačica brine za svog dečka Momira Gajića. Rada nije želela da komentariše pretnje. Samo je rekla da je cela stvar prijavljena policiji.

I rukometaš Vlada Mandić bio je na meti devojke koja je tvrdila da mu je rođena sestra. Iako joj je on objasnio da je to nemoguće, ona ga je proganjala i postajala sve agresivnija. Ipak, nije je prijavio policiji jer smatra da nije psihički zdrava.

- Devojka je umislila da mi je sestra iako sam joj objasnio da je to nemoguće i da sam rođen u Sarajevu, a ne na Kosovu, kako ona tvrdi. Često me je čekala nakon treninga i utakmica i postajala je sve agresivnija. Nisam je prijavio policiji jer sam shvatio da je mentalno bolesna i da to ne radi zato što je bezobrazna. Imam razumevanja i zato što je žensko. Žao mi je jer psihički nije zdrava, ali nisam mogao više da izdržim - rekao je tada Vlada Mandić.

Z. K. Munja
Brine za najmilije: Rada Manojlović

Pre nekoliko godina, voditeljka na RTS-u Nataša Miljković bila je šokirana kada je nepoznati obožavalac zbog neuzvraćene ljubavi hteo da se spali pred zgradom RTS. On se polio benzinom i pretio da će se zapaliti, a uz sve to govorio je "kako je samo hteo da joj popravi raspoloženje". Ubrzo je došla policija, koja ga je odvela u bolnicu "Laza Lazarević".

Reper Dalibor Andonov Gru svojevremeno je bio na meti poremećenog obožavaoca, koji je vadio pištolj na njega i mahao mu pred očima. Maltretiranje je trajalo skoro pola sata, nakon čega je pištolj vratio za pojas i preplašenom reperu rekao da se samo šalio. Osim toga, tzv. obožavaoci su mu redovno sekli meki krov na njegovom kabrioletu, pa je morao da ga proda.

Trauma Jelene Karleuše

Jelena Karleuša pretrpela je pre tri godine veliku traumu kada je duševno obolela žena Snežana Đ. u popodnevnim časovima upala u njenu kuću na Dedinju i tom prilikom se potukla sa njenom majkom Divnom Karleušom, koja je pokušavala da zaštiti unuke Atinu i Niku. Za to vreme Jelena je bila na spratu, odakle je dotrčala kada je čula vrisku devojčica. Nakon dolaska policije, provalnica je smeštena u bolnicu. Ona je u kuću Jelene Karleuše i njenog supruga Duška Tošića došla navodno "tražeći svog muža, predsednika Islamske zajednice Muamera Zukorlića".









 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online