Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 12.06.2015.
09:59
Blic A

Mlađe je slađe: One su poznate "kuguarke" Holivuda

I dok se pojedinim damama u godinama ne dopada termin "kuguarka", ima onih kojima to ne smeta, i koje smatraju da je mlađe i slađe. Ipak, starija žena koja zavodi mlađeg muškarca ređa je pojava od starijeg muškarca koji pored sebe ima mladu devojku. Ovo su neke od najpoznatijih kuguarki u Holivudu.

AP
I Džej Lo voli "piletinu": Kasper Smart je 18 godina mlađi od nje

Dženifer Lopez

Pevačicu i glumicu često porede sa legendarnom glumicom Elizabetom Tejlor, ali ne zbog talenta i lepote već zbog silnih propalih brakova. Udavala se tri puta, bila verena nekoliko puta a trenutno je u vezi sa Kasperom Smartom, plesačem koji je mlađi od nje 18 godina.

Reuters
Mlađi bivši suprug i još mlađi verenik: Kortni Koks

Kortni Koks

Glumica Kortni Koks proslavila se ulogom Monike u seriji "Prijatelji". U pomenutoj seriji Monika se zabavljala sa Čendlerom koji je bio neznatno mlađi od nje, dok je u realnom životu Kortni bila udata za Dejvida Arketa koji je bio mlađi od nje 7 godina.

Razvod je usledio navodno zbog prevare sa suprugove strane ali to lepu Kortni nije sprečilo da sreću u ljubavi potraži na drugoj strani. Sada je verena za Džonija Mekdejda, člana benda "Snow Patrol" koji je od glumice mlađi čak 12 godina.

Fonet/AP
Šeron Stoun i dalje izgleda antastično: Nije ni čudo što ima 30 godina mlađeg dečka

Šeron Stoun

Glumica Šeron Stoun planetarnu popularnost stekla je nakon što je snimila film "Niske strasti".  I baš kada je snimala scenu u kojoj prekršta noge a koja će postati sinonim za ovaj film, njen 30 godina mlađi partner Majkl Mika je imao taman toliko godina se igra u pesku.

Međutim, iako trenutno preferira mlađe muškarce Šeron Stoun se u prošlosti zabavljala i sa svojim vršnjacima ali i starijim muškarcima, poput Majkla Daglasa i Bila Klintona.

Fonet/AP
Džulijen Mur ima skladan brak sa devet godina mlađim Bartom Freundlihom

Džulijen Mur

Glumica Džulijen Mur već 20 godina je u vezi sa Bartom Freundlihom sa kojim ima dvoje dece. Par se venčao pre nekoliko godina a interesantno je da je Džulijen starija od svog partnera 9 godina. Upoznali su se na snimanju filma koji je on režirao, kada je džulijen imala 35 godina a Bart 26.

AP
Jedna od najpoznatijih kuguraki Holivuda: Demi Mur i Ešton Kučer bili su u braku osam godina

Demi Mur

Demi Mur nije uvela termin kuguarka u opticaj ali mu je dala svakako novo značenje. Demi Mur i Ešton Kučer su bili osam godina u braku a glumica je starija od svog nekadašnjeg muža čak 16 godina.

Reuters
I slavna glumica preferira mlađe muškarce: Sandra Bulok

Sandra Bulok

Malo je poznato da glumica Sandra Bulok preferira mlađe muškarce. Sandra je bila u braku sa vršnjakom Džesijem Džejmsom, ali nakon razvoda glumica je počekla da se zabavlja sa mlađim muškarcima.

Najpre se zabavljala sa Rajanom Goslinom koji je 15 godina mlađi od nje a potom i sa Rajanom Renoldsom koji je mlađi 10 godina.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online