Petak 12.06.2015.
09:59
Blic

Mlađe je slađe: One su poznate "kuguarke" Holivuda

AP
I Džej Lo voli "piletinu": Kasper Smart je 18 godina mlađi od nje

Dženifer Lopez

Pevačicu i glumicu često porede sa legendarnom glumicom Elizabetom Tejlor, ali ne zbog talenta i lepote već zbog silnih propalih brakova. Udavala se tri puta, bila verena nekoliko puta a trenutno je u vezi sa Kasperom Smartom, plesačem koji je mlađi od nje 18 godina.

Reuters
Mlađi bivši suprug i još mlađi verenik: Kortni Koks

Kortni Koks

Glumica Kortni Koks proslavila se ulogom Monike u seriji "Prijatelji". U pomenutoj seriji Monika se zabavljala sa Čendlerom koji je bio neznatno mlađi od nje, dok je u realnom životu Kortni bila udata za Dejvida Arketa koji je bio mlađi od nje 7 godina.

Razvod je usledio navodno zbog prevare sa suprugove strane ali to lepu Kortni nije sprečilo da sreću u ljubavi potraži na drugoj strani. Sada je verena za Džonija Mekdejda, člana benda "Snow Patrol" koji je od glumice mlađi čak 12 godina.

Fonet/AP
Šeron Stoun i dalje izgleda antastično: Nije ni čudo što ima 30 godina mlađeg dečka

Šeron Stoun

Glumica Šeron Stoun planetarnu popularnost stekla je nakon što je snimila film "Niske strasti".  I baš kada je snimala scenu u kojoj prekršta noge a koja će postati sinonim za ovaj film, njen 30 godina mlađi partner Majkl Mika je imao taman toliko godina se igra u pesku.

Međutim, iako trenutno preferira mlađe muškarce Šeron Stoun se u prošlosti zabavljala i sa svojim vršnjacima ali i starijim muškarcima, poput Majkla Daglasa i Bila Klintona.

Fonet/AP
Džulijen Mur ima skladan brak sa devet godina mlađim Bartom Freundlihom

Džulijen Mur

Glumica Džulijen Mur već 20 godina je u vezi sa Bartom Freundlihom sa kojim ima dvoje dece. Par se venčao pre nekoliko godina a interesantno je da je Džulijen starija od svog partnera 9 godina. Upoznali su se na snimanju filma koji je on režirao, kada je džulijen imala 35 godina a Bart 26.

AP
Jedna od najpoznatijih kuguraki Holivuda: Demi Mur i Ešton Kučer bili su u braku osam godina

Demi Mur

Demi Mur nije uvela termin kuguarka u opticaj ali mu je dala svakako novo značenje. Demi Mur i Ešton Kučer su bili osam godina u braku a glumica je starija od svog nekadašnjeg muža čak 16 godina.

Reuters
I slavna glumica preferira mlađe muškarce: Sandra Bulok

Sandra Bulok

Malo je poznato da glumica Sandra Bulok preferira mlađe muškarce. Sandra je bila u braku sa vršnjakom Džesijem Džejmsom, ali nakon razvoda glumica je počekla da se zabavlja sa mlađim muškarcima.

Najpre se zabavljala sa Rajanom Goslinom koji je 15 godina mlađi od nje a potom i sa Rajanom Renoldsom koji je mlađi 10 godina.

2024 © - Vesti online