Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 03.05.2015.
18:44
24sata.rs A

Za njima uzdiše ceo svet, a frajeri su ih ipak šutnuli

Bez obzira koliko si seksi, poznata ili bogata, to te ne štiti od toga da te frajer šutne. Ovim zvezdama bi sigurno bilo lakše da prihvate raskid da ih bivši nisu javno ponizili.

Reuters
Pevačica je nekoliko puta bila ostavljena: Tejlor Svift

Tejlor Svift

Tejlor Svift je kraljica kada je u pitanju šut karta. Ima samo 25 godina, ali je već mnogo pesama posvetila svojoj lošoj sreći sa muškarcima. Bila je sa pevačem Džonom Majerom, glumcem Džejkom Gilenhalom, pevačem Harijem Stajlsom i Džom Džonasom. Možda je na najgori način ostavio baš on. Navodno mu je trebalo manje od 30 sekundi da završi vezu. To mora da boli.

Reuters
Bila u braku nešto više od godinu dana: Keti Peri

Keti Peri

Posle 14 meseci braka njen suprug Rasel Bredn je podeno zahtev za razvod. U javnost je procurela njegova izjava da mu je seks sa njom bio dosadan i da je zato morao da zamišlja druge žene dok su vodili ljubav. Nisko! Da stvar bude gora, o tome da je tražio razvod je obavestio porukom.

Reuters
Njenom suprugu brak nije bio prepreka da viđa i druge žene: Sofija Buš

Sofija Buš

Sofija je najpoznatija po ulozi u seriji "One Tree Hill", a na snimanju je upoznala budućeg muža koji je sada bivši - Čeda Majkla Mareja. Bili su već u braku kada je Sofija saznala da se on viđa s drugim ženama. Posle toga su se razišli, ali su i dalje morali da rade zajedno.

Facebook/Elizabeth Hurley
Nju je Hju Grant varao sa prostitutkom: Elizabet Harli

Elizabet Harli

Glumica i model Elizabet Harli je bila u vezi sa Hjuom Grantom 13 godina. Zato je bilo prilično šokantno kada je Grant uhvaćen kako je vara s prostitutkom. I pored toga, pošto je uhapšen, ona mu je pružila podršku. Tek dve godine kasnije od skandala su se rastali, ali su ostali prijatelji. Grant je čak i kum njenom sinu Demijanu. Kasnije Elizabet se udala za indijskog industrijalca Aruna Najara od kog se razvela posle četiri godine jer je njegovo ponašanje bilo nerazumno.

Fonet/AP
Njen muž je izjavio da mu nije ni žao zbog raspada njihovog braka: Sandra Bulok

Sandra Bulok

Možda je ovih dana proglašena za nejlepšu ženu na svetu, ali i ona je žrtva lošeg raskida. Sandrin bivši muž Džesi Džejms je imao nekoliko ljubavnih afera, a onda je javno izjavio da mu čak nije ni žao što mu se veza sa Sandrom raspala. Na sudu je tvrdio da su ga mediji nepravedno optužili za rušenje braka.

Tanjug/AP
Verovali ili ne, i Džej Lo je bila ostavljena, i to neposredno pre venčanje

Dženifer Lopez

Iza nje je nekoliko brakova, ali je najpoznatija priča o veridbi sa Benom Aflekom, njenom slikanju sa šestokaratnim vereničkim prstenom i njegovoj odluci da je ostavi pred venčanje. Neki su pričali da je šutnuo jer njegova majka nije volela Džej Lo.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online