Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 20.07.2014.
14:24
Alo A

Muka: Miško mora da proda jahtu!

Zbog svega što mu se dešavalo nakon hapšenja i finansijske krize koja je zahvatila čitav svet, Marko Mišković, sin najpoznatijeg srpskog biznismena (Miroslava Miškovića) mora da se odrekne najluksuznijih stvari, koje je kupovao za vreme najprofitnijih perioda kompanije Delta holding. Marko je tako odlučio da proda svoju jahtu "Crna mamba", koju je već kaparisao jedan bogati ruski biznismen, piše Alo.

Zbog svega što mu se dešavalo nakon hapšenja i finansijske krize koja je zahvatila čitav svet, Marko Mišković mora da se odrekne najluksuznijih stvari koje ima
 

Marko Mišković za svoju "jahticu" traži 1,7 miliona evra, dok transakciju obavlja preko hrvatskog sajta za prodaju ovih luksuznih plovila.


- Svi su bili iznenađeni kada je rekao da prodaje jahtu, jer je voleo da provodi vreme na njoj i često joj tepao "mezimica moja". Uvek je isticao kako je nikada neće prodati, naročito što je 2006. godine za nju izdvojio četiri miliona evra. Ona je trenutno usidrena u Atini, a inače je kaparu za nju već dao neki Rus, koji, ako do avgusta ne isplati celokupnu sumu, neće dobiti jahtu, a tražiće se novi kupac, kaže za Alo izvor blizak porodici Mišković.

Inače, Markova jahta, kojom je često krstario sa prijateljima, je luksuzni model "sunseeker82", dužine 24,7 metara i širine šest metara, na kojoj može da boravi osmoro gostiju. To je mesto koje za Miškovića ima emotivnu vrednost, jer je godinama na nju bežao da se odmori i izoluje od svega.

- Teško mu pada što je prodaje, ali je njeno održavanje skupo, kao i samo mesto gde je tokom čitave godine usidrena. Ove godine je čak nije ni koristio, tako više nema razloga da izdvaja ogromne sume novca za njeno održavanje. Svestan je ogromnog izdatka, ali je racionalno doneo odluku, tvrdi isti izvor.

POVEZANE VESTI

Nedelja 20.07.2014. 14:38
"Teškom mukom je i zaradio jahtu" . SVE JE TO OD OPLJAČKANOG NARODA OTETO . DA IH NE ŠTITI VUČIĆ MNOGI LOPOVI BI BILI ZATVORENI A IMOVINA DO TREĆEG KOLENA KONFISKOVANA . OVAKO ONI PLATE SLOBODU VUČIĆU I NIKO NIJE KRIV . NAJBOLJI PRIMER JE CANE SUBOTIĆ .
Nedelja 20.07.2014. 16:22
Sramota ! Ista prica kao i pre 14 godina, niko nije kriv, niko nece robijati, nikom nece skoro nista oduzeti, "nema revansizma" a oni napravise milione niodcega...jure narod po buvljaku po tezgama da suzbiju sivu ekonomiju i samo nabijaju poreze da imaju debele plate za njih, drugo ih nista ne interesuje. Pitao bih ja ovog "tatinog sina" jel mozda od plate zaradio jahtu od 4 miliona evra, kao sto je svojevremeno drugi tatin sin, samo Milošević, zaradio svoj prvi milion noseci gajbice.. Pa gde se to nose gajbe i zaradjuju jahte da idem i ja i svih ostalih 6-7 milona srba da zaradimo taj milion?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online