Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Utorak 08.07.2014.
09:51
D. Pašić - Vesti A

Svadba pod velom tajne

Predstojeće venčanje Novaka Đokovića i Jelene Ristić 9. i 10. jula na Svetom Stefanu biće glamurozan događaj na svetskom nivou. Za troškove svadbe Nole ne mora da brine, posebno nakon još jednog trijumfa na Vimbldonu kada mu je kao pobedniku uručen ček od 2, 2 miliona evra.

Stiže 200 svatova: Novak Đoković i Jelena Ristić


Iako je rekao da rekao da želi da njegovo venčanje bude intimna ceremonija, on će na svojoj dvodnevnoj svadbi ugostiti 200 zvanica među kojima će biti neke od najpoznatijih zvezda iz sveta sporta, šou biznisa, milionere i biznismene..


O njegovoj svadbi piše se već mesecima u domaćoj i svetskoj štampi, a najviše se spekuliše sa listom zvanica. Neki kažu da će na Svetom Stefanu biti više poznatih nego na crvenom tepihu filmskog festivala u Kanu, a spekuliše se da će među gostima biti i holivudske zvezde poput Robert de Nira i Kevina Spejsija koji ga gotovo redovno bodre sa tribina na važnim mečevima.

Ništa bez narodnjaka

Mnogi pevači poput Miroslava Ilića i Tonija Cetinskog već su se nudili da besplatno pevaju na Novakovoj svadbi. S obzirom na to da je, po nekim pričama, Đoković angažovao orkestar Miše Mijatovića, koji već decenijama prati na gostovanjima Miroslava, sva je prilika da će "slavuj iz Mrčajevaca" ipak otpevati svoje hitove "Polomiću čaše od kristala" i "Božanstvena ženo" mladencima i gostima, dok je za zabavne hitove angažovan navodno Femili bend, koji je i ranije svirao na Novakovim zabavama.

Neće izostati ni dah kraljevskog glamura, jer bi među zvanicama trebalo da bude i Sara Ferguson, vojvotkinja od Jorka istaknuti član njegove Fondacije. Međutim, Đoković se pobrinuo da svojim gostima omogući potpuni konfor i da u svadbi uživaju opušteno bez da razmišlja da li neki fotoreporter zaviruje u tanjir i čašicu. Ipak, javnost neće biti uskraćena za detalje glamuroznog venčanja u crkvi i svadbe, jer je Nole pravo na objavljivanje fotografija prodao najvećim svetskim medijima, a novac će biti uplaćen u njegov humanitarni fond.


Novinari su se bavili i svadbarskom trpezom na kojoj će se naći srpski specijaliteti poput pršute, sira i jagnjetine, ali i najskuplji morski plodovi. Toči će se naravno najbolje piće i najkvalitetniji šampanjac. Ali, sve ove informacije su samo medijska nagađanja, jer zapravo niko ne zna tačno šta će se sve događati naredna dva dana na Svetom Stefanu, pošto su svi koji učestvuju u organizaciji morali su da potpišu ugovor u kome je jasno precizirano da ne smeju u javnost da iznose bilo kakve detalje.

Utorak 08.07.2014. 10:10
Brak nece biti blagosloven od Gospoda Boga jer pada za vreme Petrovskog posta.
Utorak 08.07.2014. 13:55
Bravo mihailo_1 za komentar. Takvih pravila treba da se pridrzava svaki pravoslavac, bez obzira dal je sirotinja il bogatas, poznata licnost ili neznanac! Moja dusa, um i telo apsolutno nemaju nikakve koristi, od nekog osvajanja titule u nekom sportu, i ne treba nekog sportistu dizati na pijadestal nekog sveca i klanjati mu se i praviti od njega idola, i opravdavati ono sto ne treba da se opravda. Kolko je malo potrebno od vas ostalih kvazi-hriscana i kvazi-pravoslavaca da se popisati po crkvi, veri i tradiciji. Dakle, da se razumemo. Meni je Djokovic vrlo simpatican, i veliki je sportista, i drago mi je sto je Srbin br 1. u nekom sportu! Ali nista vise od toga.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online