Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Utorak 08.07.2014.
09:51
D. Pašić - Vesti A
Predstojeće venčanje Novaka Đokovića i Jelene Ristić 9. i 10. jula na Svetom Stefanu biće glamurozan događaj na svetskom nivou. Za troškove svadbe Nole ne mora da brine, posebno nakon još jednog trijumfa na Vimbldonu kada mu je kao pobedniku uručen ček od 2, 2 miliona evra.
Utorak 08.07.2014.10:33
Mislis sad ce Novak jedno pedeset prasica i jagnjica pa sve goste uz pevaljku pod satru?. Ako je neko u najtezim trenucima za zemlju ponosno pokazao i dokazao ko je i sta je, onda stvarno nema smisla da ga na to ti mihailo_1 podsecas. Nego se bolje pridruzi cestitkama i lepim zeljama najvecem i najhumanijem Srpskom sportskom Vitezu.
Utorak 08.07.2014.13:04
ajd ne seri sa svojim vjerskim fanatizmom.Kad bi bog bio netolerantan kao što su mnogi vjernici, svijet bi odavno bio mrtav, a to važi i za ovog ustašu kralja_ tomislava, majmuna koji vjeruje u bezgrešno začeće njegove gospe Marije.
Utorak 08.07.2014.13:28
Taj ni iz kuće ne izlazi, jer svaki dan je crveno slovo. Koliko sam puta trenirao za najveće svece, pa me evo živ i zdrav. Crvena slova su napravljena da bi se održavao KULT LIČNOSTi i STRAH, a da crkva i crkvenjaci zarađuju višestruko, uključujući i zaglupljivanjem naroda. Ja sam vjernik, ali ne smatram se ni hrišćaninom, ni muslimanom, ni budistom ni ničim od toga. Jednostavno vjerujem u Boga i znam kako stvara, od makrokosmosa do mikrokosmosa. U vjerske objekte ne može stanovati Bog, jer godišnje uđe ko zna koliko prljavih duša, a koliko samo njih vođe liturgiju nalik Kačavendi npr. Ljudi imaju primitivne strahove i vjerovanja, i drže se nečega ko pijan plota. Manipulacija!
Utorak 08.07.2014.13:58
Neka veruje u sta ko hoce,ali ne treba preterivati posto to prelazi u ektremizam,i ako si vernik budi vernik za sebe. Ovaj gore samo kopa po kalendarima i deli savete kako se tog dana ne radi to...tog dana ne valja to...crveno slovo....post pa ne valja to ....tog dana ne valje da se vencaju..tog dana ovo...tog dana ono.. Ineresuje me da li ovaj gore gleda u kalendar kada na zenu sme da se popenje? Nemam nista proti crkvi,ali kada vidim kakve licnosti idu u crkve muka mi je.
Utorak 08.07.2014.14:00
Ispred ovog komentara treba da pise Mehmed ili Hamdija, a ne Vladimir! Koliko si neupucen covece, i naivan, i prosipas neke "mudrosti" koje nemaju blage veze! I balije kad hoce da pljuju po crkvi, isto se hvataju za tog majmuna Kacavendu! Momcino, cistih dusa nema, i nikada ih nije bilo, sem Hrista! Crkva i zeli da pomogne ljudima kojima je dusa "prljava" i bolesna, zato sto njima i treba pomoc!
Utorak 08.07.2014.13:55
Bravo mihailo_1 za komentar. Takvih pravila treba da se pridrzava svaki pravoslavac, bez obzira dal je sirotinja il bogatas, poznata licnost ili neznanac! Moja dusa, um i telo apsolutno nemaju nikakve koristi, od nekog osvajanja titule u nekom sportu, i ne treba nekog sportistu dizati na pijadestal nekog sveca i klanjati mu se i praviti od njega idola, i opravdavati ono sto ne treba da se opravda. Kolko je malo potrebno od vas ostalih kvazi-hriscana i kvazi-pravoslavaca da se popisati po crkvi, veri i tradiciji. Dakle, da se razumemo. Meni je Djokovic vrlo simpatican, i veliki je sportista, i drago mi je sto je Srbin br 1. u nekom sportu! Ali nista vise od toga.
Utorak 08.07.2014.13:57
Koliko je debilno i licemerno od vas, da ako naprimer neko ovde opsuje Boga, niko mu nece nista reci, cak ce i pluseve dobijati, a ako neko kaze nesto za Djokovica sto vam nije po volji, onda drvlje i kamenje.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)