Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 14.05.2014.
10:52
V. Tasić - Vesti A

Seve iz kreveta, Seka u teretani

Posle Oskara i sada već čuvenog selfija Elen Dedženeris, autoportreti iz ruke slikani mobilnim telefonom i kačenje takvih fotki na društvene mreže proširilo se poput požara svetom. Selfimanija zahvatila je i Balkan, a prednjače, naravno, pevači koji društvene mreže maksimalno koriste za samopromociju.

Oh, Seve, zgodna li si....Samo se ti slikaj i "šeruj"

Nedavno je na Fejsbuku Severina Vučković okačila svoj selfi i to bez trunke šminke odmah nakon buđenja iz kreveta i zaradila gomilu komplimenata od obožavalaca.

Samo dva dana kasnije sličnu sliku okačila je i Verica Rakočević, valjda da pokaže kako dobro izgleda bez šminke iako je zagazila u sedmu deceniju, ali su izostali komplimenti. Njoj to i nije važno, jer ih svakodnevno dobija od tri ipo decenije mlađeg muža Veljka.


Opštoj pomami za selfijima nisu odoleli ni Darko Lazić i njegova verenica Ana Sević koji su se takođe slikali u krevetu, poželevši obožavaocima dobro jutro, ali ne samo u svoje ime, već i u ime svoje nerođene ćerke.


Da li je selfi moderni Narcis kompjuterskog doba ili je to potreba ljudi, posebno poznatih koji žude za pažnjom javnosti i da stalno budu u centru pažnje. Fenomenom selfija bave se čak i stručnjaci, posebno psiholozi, a već su se pojavili prvi zavisnici od ovakve vrste zabave koja može da bude i opasna, na stranu to što neki satima besprekidno škljocaju mobilnim telefonom pokušavajući da naprave savršen selfi, već što se pojedinci izlažu ozbiljnim rizicima kako bi što bolje ispali na ovakvim slikama.

Apsolutni rekorder, bar kada je u pitanju broj selfija među poznatim ličnostima u Srbiji je svakako Jelena Karleuša koja svakodnevno kači ovakve slike na Tviteru i Fejsbuku. Ona je među prvima shvatila moć društvenih mreža koje je maksimalno koristi za razračunavanje sa koleginicama, da se pohvali novim cipelama i krpicama, a selfiji joj pomažu da utoli stalnu glad i potrebu da bude u centru pažnje javnosti s povodom ili bez toga.


Odmah posle nje na pragu da postane zavisnik od selfija je Seka Aleksić, koja je poslednjih meseci postala opsednuta sopstvenim telom. Svakodnevno kači selfije iz teretane, pokazuje mišiće, trbušnjake i zategnutu guzu kako bi konačno ućutkala sve one na estradi koji su je godinama prozivali zbog viška kilograma. Ali, neće više Seka biti debela!


Za razliku od nje Radmila Manojlović nikada nije imala problema sa kilažom, ali ni ona nije odolela opštoj pomami za selfijem posebno tokom njene nedavne turneje po Americi kako bi se pohvalila gde je sve bila i šta je radila. Naravno, vodila je računa da selfi sa dečkom Momirom Gajićem nikako ne objavi, jer bože moj, privatni život želi da zadrži za sebe. Mada, pitanje privatnosti na estradi davno je izgubilo svaki smisao, a tome su najviše doprineli sami pevači. A, posle se žale kad mediji objave nešto što njima ne odgovara.

Starlete prve počele

Opštu pomamu za selfijima započele su, bar u Srbiji - starlete. Devojke bez posebnog zanimanja koje kače svoje golišave fotografije na društvene mreže kako bi dobile bar zrnce popularnosti. Stanija Dobrojević, Soraja Vučelić i dalje opstaju u medijima baš zahvaljujući golišavim fotografijama, jer drugog posla nemaju, a i da podignu sopstvenu cenu, jer su sada, bože moj, popularne.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online