Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 23.08.2016.
08:34
D. Petrović - Vesti A

Pokloni za pevačice: Od satova do jahti

Jelena Karleuša proslavila je nedavno 38. rođendan u Turskoj, gde njen suprug Duško Tošić igra fudbal. Naravno, ona se na društvenim mrežama pohvalila skupocenim poklonom koji je dobila od supruga - sat marke roleks koji po nekim procenama vredi oko 18.000 evra. Pevačice baš vole da se hvale poklonima koje dobijaju od muževa, prijatelja, fanova... Doduše, to često ume da im se obije o glavu.

Vesti
Darežljiv muž: Jelena Karleuša sa suprugom

Tako se Seka Aleksić pre neku godinu pohvalila skupocenim mercedesom koji je za rođendan dobila od muža, ali joj je na vrata zakucala poreska inspekcija, pa je morala da objašnjava odakle njenom mužu toliko para za automobil. Ispostavilo se da auto ne vredi baš toliko koliko se Seka hvalila. Ona je naučila lekciju, pa se sada na društvenim mrežama ne hvali poklonima koje dobija, osim ako su u pitanju manje vredni darovi.

Marta Savić nije od onih koje se mnogo hvale, ali jahtu sa svojim imenom koju je nedavno dobila od supruga Mileta Kitića nije mogla, niti želela da sakrije. Doduše, u ovom luksuznom plovilu uživaće zajedno, ali nije mala stvar kada ti muž pokloni ni manje, ni više nego jahtu vrednu 350.000 evra. Iako je svojevremeno rekla da joj je draže kada od muža dobije novac, pa sama izabere šta joj se sviđa, ovog puta se nije žalila.

- Meni je bezveze to da mi muž kupuje cipele ili bunde. Neka on meni lepo da pare, a ja ću sama da kupim šta mi se sviđa. Mada, kupujem ja i za njega - rekla je jednom prilikom Marta.

Severina Vučković je široke ruke kada su u pitanju pokloni za njene najdraže, posebno za supruga Igora, koji ni njoj ne ostaje dužan. Doduše, Seve često dobija poklone od fanova, ali i od prijatelja. Tako je pre nekoliko meseci za 44 rođendan dobila skupoceni par cipela marke Balenciaga. Ove crne čizme u pank fazonu prodaju se za oko 1.000 evra, ali pevačica nije otkrila ko je obradovao ovim neobičnim darom.

I njena koleginica Jelena Rozga s vremena na vreme voli da se pohvali poklonima koje dobija od verenika Stjepana Hausera, čisto da ne zaostaje za ostalim pevačicama. Ali, za razliku od većine koleginica koje se hvale darovima vrednim i po nekoliko hiljada evra, Rozgi je važno samo da je poklon od srca. Tako je jednom prilikom od Stjepana dobila malenog plišanog psa koji peva njenu omiljenu pesmu "Razmažena", što je oduševilo pevačicu.

Prozivke na Radin račun

Rada Manojlović jedna je od najtraženijih pevačica koja dobro zarađuje, ali ne voli time da se hvali, kao ni poklonima koje dobija. Kako kaže, ne želi da nikome trlja nos onim što ima, iako je zbog toga - prozivaju.
- Primetila sam da me mnogi omalovažavaju jer vozim pežoa. Do sada mi se milion puta dogodilo da me ljudi pitaju kad ću da promenim taj bicikl. Ne znaš da li da budeš normalan i kažeš da ti to nije važno ili da ih pitaš šta oni voze. Izgleda da ljudima treba gurati pod nos bogatstvo da bi te cenili - iskrena je Rada.

Saša Kapor često obraduje suprugu Nikolinu Kovač raznim sitnicama, a onda je ove godine za dvogodišnjicu braka objavio album "Rođena si za mene" koji je posvetio ženi uz reči: "Kada se umetnik zaljubi u vas postajete besmrtni". Nema sumnje da je ovaj potez raznežio njegovu suprugu Nikolinu.

 

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online