Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 25.07.2016.
01:11
S. Đurić - Vesti A

Slike s jahte stvar prestiža

Jahte je oduvek bila simbol bogatih i slavnih, a imati svoju jahtu privezanu u marini značilo je da ste uspeli u životu. Poslednjih godina i pevači su se polakomili, pa su mnogi kupili jahte.

facebook.com@sandraafrikaofficial
Voli luksuz: Sandra Afrika

Međutim, ovog leta na estradi je zavladao novi trend - slikati se na jahti bez obzira na to čija je i slike kačiti na društvene mreže. Ako već nemate svoju jahtu, bar se družite sa bogatima koji ih imaju.

Naravno, ima i onih koji jahtu iznajme za krstarenje kako bi navodno na miru uživali daleko od očiju javnosti, ali se posle time hvale na društvenim mrežama. Džaba krstarenja ako to niko ne vidi.

Ivana Jordan nije dugo tugovala nakon razvoda, već je s drugaricama otputovala na jedrenje u Grčku. O svemu je obavestila svoje fanove na Instagramu. Pevačica je, kako kaže veliki avanturista, pa se oprobala i za kormilom i to uspešno.

Sandra Afrika je pozirala u prvokativnom bikiniju i to na svojoj jahti. Iako joj mnogi osporavaju pevačke kvalitete, Sandra uživa na jahti, vozi skupocene automobile zbog čega je svojevremeno bila na meti poreznika. Njima je objasnila da je mercedes dobila od babe, pa sad mnoge zanima od koga je dobila jahtu. Možda od dede?

Jelena Kostov nalazi se na turneji po Crnogorskom primorju, a slobodno vreme provodi na jahti. Čijoj? Nije rekla, ali valjda njen verenik Miljan zna gde mu je i s kim buduća žena. Buidući da radi u Žandarmeriji, nema sumnje da se stasiti Miljan dobro raspitao pre nego što je Jelenu pustio na jahtu. Ali, zato se za Lepu Brenu zna. Ona na jahti, i to svojoj, uživa sa suprugom Bobom Živojinovićem. Povremeno joj se pridruže drugarice ili sinovi, a najviše voli da krstari hrvatskim delom jadranske obale. Pop pevač Vlado Georgiev je rođen i odrastao na moru, pa je pare zarađene od pevanja logično uložio u brod. Na kruzera rinker 300 KS on je prošle godine sa bratom i društvom krstario grčkom obalom, a ovog leta će se zbog trudne devojke zadržati samo na Jadranu.

Nikolina voli krstarenje

I Nikolina Ristović uživa na jahti, na kojoj porodično i u društvu bliskih prijatelja provodi odmor.
- Volim krstarenja, na koja sam često išla kao klinka. Ne morate biti vezani za bilo koju lokaciju ako ne želite, a ako vam se negde dopadne, možete da se zadržite koliko hoćete. Osim toga, ne volim dugo da budem na jednom mestu - rekla je Nikolina Ristović.

Krstarenju ovog leta nije odoleo ni teniser Vitktor Troicki, koji je na brodu uživao sa devojkom Aleksandrom Đorđević, koja se pohvalila slikama sa broda na Instagramu.

- Konačno more - napisala je Aleksandra ispod fotografije na kojoj uživa u Viktorovom zagrljaju na jahti.

Veselin Jevrosimović, vlasnik kompanije Komtrejd, jedan je od prvih Srba koji je kupio jahtu, model azimut. Kasnije je ovaj brod zamenio raskošnijom jahtom sansiker predator 82 u zlatnobakarnoj boji. Hrvatski mediji su ocenili da je u pitanju jedna od najlepših jahti koje se mogu videti na Jadranu, a plaćena je četiri miliona evra.
 

Željkova Pahuljica

Željko Bebek već tradicionalno leto provodi na svom brodu sa ženom i decom. Njegova jahta nije velika, ali je lepa i komforna, a čuveni pevač nadenuo joj je ime - Pahuljica. Na brodu leti provode i po dva meseca, love ribu i rakove, a na obalu idu samo kada im zafali vode i namirnica. Pevač kaže da najviše voli kupanje u udaljenim uvalama, a da je njegov sin Zvonimir mnogo uspešniji u ribolovu od njega i da uvek uhvati veću ribu.

POVEZANE VESTI

Sreda 27.07.2016. 22:40
Углавном познато је да пјевачи и пјевачице одлично зарађују, купују луксузне станове и пентхаусе.... Ал'што дооообро пролазе ове младе певаљке са заобљеном гозом...па још ако имају живу бабу...од које добијају на поклон луксузна кола ...јахту или стан.....?! Живјеле "бабе" и њихове драге и вриједне унуке...!!!
Sreda 27.07.2016. 22:32
"......... Nikolina voli krstarenje I Nikolina Ristović uživa na jahti, na kojoj porodično i u društvu bliskih prijatelja provodi odmor. - Volim krstarenja, na koja sam često išla kao klinka. Ne morate biti vezani za bilo koju lokaciju ako ne želite, a ako vam se negde dopadne, možete da se zadržite koliko hoćete. Osim toga, ne volim dugo da budem na jednom mestu - rekla je Nikolina Ristović........"
Sreda 27.07.2016. 22:40
Углавном познато је да пјевачи и пјевачице одлично зарађују, купују луксузне станове и пентхаусе.... Ал'што дооообро пролазе ове младе певаљке са заобљеном гозом...па још ако имају живу бабу...од које добијају на поклон луксузна кола ...јахту или стан.....?! Живјеле "бабе" и њихове драге и вриједне унуке...!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online