Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 08.04.2014.
21:54
b92.net A

Drastična dijeta ubila Pičiz Geldof?

Ćerka Boba Geldofa, Pičiz juče je iznenada preminula u svojoj 25. godini, a britanski mediji nagađaju da bi uzrok smrti mogla biti drastična dijeta koju je imala običaj da drži.

Pičiz Geldof: Nutircionisti je upozoravali na opsanost dijete koju drži
 

Pičiz Geldof, koja je juče pronađena mrtva u svojoj kući u selu Vrotam, nutricionisti su i ranije upozoravali da dijeta koju sprovodi može lako izazvati srčani udar.

"Pijem sokove. Povrće stavim u blender i tako pijem tri puta dnevno. Obično to praktikujem mesec dana“, izjavila je još 2011. godine za "Ok!" magazin – "Kada vidim da moram da izgubim pet kilograma odmah krenem na tu dijetu, a kasnije opet navalim na čips"

Nakon što je intervju bio objavljen oglasila se Ket Kolins, portparolka organizacije British Dietetic Association i upozorila je na štetne efekte po zdravlje.

"Dijete zasnovane samo na voću i povrću su veoma opasne. Pičiz je u opasnosti jer je takve dijete lako mogu dovesti do srčanog udara. Ne samo da ovakve dijete utiču na snagu mišića već oštećuju unutrašnje organe“.

  

Ćerka Boba Geldofa umrla u 25. godini

Inače, Pičiz je i ranije govorila o pritisku medija koji potenciraju mršavost.

"Nekada je teško. Ako otvorite bilo koji modni magazin videćete da su te devojke bolesno mršave, a slike su im toliko obrađene da je to suludo“, rekla je. 

Dok mediji nagađaju šta bi mogao biti uzrok njene iznenadne smrti, istraga će doneti istinu na videlo. Kraj Pičiz nije pronađena droga, kao ni oproštajno pismo.

"U ovoj fazi istrage, možemo reći da je smrt neobjašnjiva i iznenadna", navodi se u policijskom saopštenju, prenosi BBC.

Pičiz Geldof

Pičiz Geldof bila je ćerka irskog muzičara Boba Geldofa i voditeljke Pole Jejts koja je preminula od prekomerne upotrebe narkotika 2000. godine. Period odrastanja je zapravo provela u centru pažnje britanske javnosti zbog čega je i sama imala probleme s drogom.

Nedavno je govorila o teškom periodu odrastanja i rekla da je sve to deo prošlosti. Bila je udata za muzičara Toma Koena, a iza sebe je ostavila i dva sina.

POVEZANE VESTI

Utorak 08.04.2014. 23:37
Pritisak medija jeste surov, ali samo za one nesigurne i povodljive !!! Ko smeta britanskoj pjevačici Adel da ima sjajne pjesme i da bude poznata a pri tome je i korpulentne građe?! Medijima je jasno dala do znanja da kome smeta takva kakva jeste nek je ne gledaju niti slušaju....I SVAKA JOJ ČAST !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online