Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Petak 07.02.2014.
17:30
kurir-info.rs A

Doris Dragović uzela 40.000 evra, a prodala 1.000 karata

Hrvatska pevačica Doris Dragović je za dva koncerta u Srbiji uzela 40.000 evra unapred od Kombank arene, koja je organizator i promoter njenih nastupa u Beogradu 14. februara i Novom Sadu 8. marta. Kako saznaju beogradski mediji, interesovanja za hrvatsku pevačicu skoro da i nema s obzirom na to da je do sada prodato svega 1.000 ulaznica.

Sprema se za koncert: Doris Dragović
 

''Dragovićevoj je dato 20.000 evra u julu prošle godine, čim je ostvaren dogovor da peva u Srbiji, a pre nekoliko dana isplaćeno joj je još 20.000. Iako prodaja karata ide izuzetno loše, ona se priprema za 'spektakl' i ne razmišlja o eventualnom otkazivanju'', otkriva dobro obavešten izvor za ''Kurir''.

I direktor Kombank arene Đorđe Milutinović, koji je, došavši na funkciju sredinom decembra 2013. godine, ovaj događaj zatekao kao zaostavštinu svog prethodnika, tvrdi da će se koncerti održati čak i u slučaju ogromnog finansijskog minusa za organizatore.
 

Pročitajte i:

* Doris Dragović: Ubila sam 11 četnika

* Doris Dragović: Volela bih da prošetam centrom Beograda

* Doris rekla "Nikad u Srbiju", a sad će održati dva koncerta!

* Doris: Ja nisam htela da dođem u Beograd? Prvi put čujem tako nešto

''Šta god bilo, mi nećemo otkazivati! Mnogo je već uloženo, a i to ne bi bilo zgodno zbog onih koji su već kupili karte i očekuju da dobiju to što su platili. Postoji i velika šansa da će u danima pred koncerte poraste interesovanje ljudi'', optimističan je Milutinović, koji je i potvrdio da je Dragovićevoj određena suma novca plaćena unapred.

On je istakao da je Dragovićevoj unapred uplaćen novac.

''Određen iznos joj je isplaćen unapred, ali ne mogu da govorim o tome'', objasnio je Milutinović.

Na pitanje da li postoji mogućnost da Doris posle koncerata ostane uskraćena za deo honorara zbog slabe posećenosti, direktor Arene je odgovorio: ''Ne postoji. U principu se sve isplati unapred. Rizik od loše procene i neuspeha uvek postoji. Ukoliko koncert bude dobar, ja ću se radovati, a ako ne bude, to je onda jedan koji nije zadovoljio očekivanja. Dešavalo se i ranije da se radi u minusu. Neki drugi koncerti će to nadoknaditi''.

Menadžer Doris Dragović, Alen Ključe se nije javljao na pozive novinara ''Kurira''.

POVEZANE VESTI

Petak 07.02.2014. 23:27
Dabogda grom zviznuo u CROmbank arenu....Dabogda imala manje gledalaca nego što je Kreketuša prodala (9) ulaznica na zadnji koncert!!! BRUKA....SRAMOTA....GADALUK !!! Srpski narode do kada ćeš da ćutiš i da trpiš ovaj defile raznoraznih kroato-ustaša koje je palo u zaborav i u njihovu lijepu 3.14zdu materinu !!!
Petak 07.02.2014. 18:00
Sramota da nam u areni odlucuju ustase, sramota za Srbiju ali to je zato sto su nam u poslednje vreme na vlasti prozapadno i proustaski orijentisani politicari takozvani izdajnici.
Petak 07.02.2014. 19:19
kao po običaju - nije problem kod ustaša... pevaljka ide tamo gde joj plate... što da mamlazima ne uzme pare ? al' govno srpsko koje je poziva i koje neće da joj oktaže je ono koje treba kriviti.... kao po običaju...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online