Petak 07.02.2014.
17:30
kurir-info.rs

Doris Dragović uzela 40.000 evra, a prodala 1.000 karata

Sprema se za koncert: Doris Dragović
 

''Dragovićevoj je dato 20.000 evra u julu prošle godine, čim je ostvaren dogovor da peva u Srbiji, a pre nekoliko dana isplaćeno joj je još 20.000. Iako prodaja karata ide izuzetno loše, ona se priprema za 'spektakl' i ne razmišlja o eventualnom otkazivanju'', otkriva dobro obavešten izvor za ''Kurir''.

I direktor Kombank arene Đorđe Milutinović, koji je, došavši na funkciju sredinom decembra 2013. godine, ovaj događaj zatekao kao zaostavštinu svog prethodnika, tvrdi da će se koncerti održati čak i u slučaju ogromnog finansijskog minusa za organizatore.
 

Pročitajte i:

* Doris Dragović: Ubila sam 11 četnika

* Doris Dragović: Volela bih da prošetam centrom Beograda

* Doris rekla "Nikad u Srbiju", a sad će održati dva koncerta!

* Doris: Ja nisam htela da dođem u Beograd? Prvi put čujem tako nešto

''Šta god bilo, mi nećemo otkazivati! Mnogo je već uloženo, a i to ne bi bilo zgodno zbog onih koji su već kupili karte i očekuju da dobiju to što su platili. Postoji i velika šansa da će u danima pred koncerte poraste interesovanje ljudi'', optimističan je Milutinović, koji je i potvrdio da je Dragovićevoj određena suma novca plaćena unapred.

On je istakao da je Dragovićevoj unapred uplaćen novac.

''Određen iznos joj je isplaćen unapred, ali ne mogu da govorim o tome'', objasnio je Milutinović.

Na pitanje da li postoji mogućnost da Doris posle koncerata ostane uskraćena za deo honorara zbog slabe posećenosti, direktor Arene je odgovorio: ''Ne postoji. U principu se sve isplati unapred. Rizik od loše procene i neuspeha uvek postoji. Ukoliko koncert bude dobar, ja ću se radovati, a ako ne bude, to je onda jedan koji nije zadovoljio očekivanja. Dešavalo se i ranije da se radi u minusu. Neki drugi koncerti će to nadoknaditi''.

Menadžer Doris Dragović, Alen Ključe se nije javljao na pozive novinara ''Kurira''.

2024 © - Vesti online