Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 13.08.2013.
23:46
b92.net A

Karla: Zaljubila sam se u Sarkozija na prvi pogled

Iako više nije prva dama Francuske, Karla Bruni svakako izaziva veliku pažnju javnosti. Ovoga puta je dala eksluzivni intervju za televiziju CNBC, gde je govorila o romansi sa Nikolom Sarkozijem, kao i koliko su im se životi promenili otkako više nije na funckiji šefa države.

Karla Bruni i Nikola Sarkozi

Nikola i Karla su iznenadili javnost kada su se venčali samo tri meseca posle upoznavanja, nedugo pošto se on razveo od prve žene Sesilije. Karla, koja ima jedanaestogodišnjeg sina Aurelijana iz veze sa franucskim filozofom Rafaelom Entovenom, kaže da je odmah znala da su ona i Nikola savršen par.

"To je bila ljubav na prvi pogled. Kada smo sa večere otišli zajedno ljudi su se smejali, a mi smo se samo tri meseca potom venčali“, ispričala je Karla.

Kada je voditeljka upitala šta ju je privuklo na pedesetosmogodišnjem Sarkoziju, koji ima tri sina iz prethodnih veza ona je odgovorila: "Ne znam, inteligencija, harizma, dobrota, način na koji govori. Šta ima taj neko, to je teško reći, ja mogu videti sve te kvalitete, ali da li ljubav dolazi odatle? Ne. Mislim da je to poklapanje energija, jedna velika misterija'', objasnila je ona.

Tokom njegovog predsedničkog mandata Karla je rodila ćerkicu Đuliju u oktobru 2011. godine i dodaje da je osetila veliko olakšanje kada je njen muž 2012. godine izgubio na izborima.

"Bila sam veoma srećna što više neće biti predsednik. Laknulo mi je i zbog njega što konačno može da ima malo mira i da se vrati normalnom životu, te ima više vremena da se posveti detetu. Jedan od njegovih sinova već ima svoju decu, pa je moj muž i deka. Više ne oseća toliki pritisak pa može da uživa u porodičnom životu“, rekla je Karla.

Pobeda Fransoa Olanda na izborima omogućila je Karli i da se vrati modelingu, te je nedavno pozirala za kampanju kuće Bulgari, a ovog leta objaviće i svoj četvrti album "Little French Songs".

Kako kaže, inspiraciju pronalazi u životu i priznaje da je jednu pesmu posvetila svom mužu, iako je nije nazvala po njemu.

"Pesma se zove ’Mon Raymond’. Naravno moj muž se ne zove tako, ali Rejmond je dobro ime. Starinsko i veoma francusko. Kada sam ga pitala da li mu smeta da tako nazovem pesmu rekao je da ne, pa ga sada često i zovem Rejmond“, rekla je Karla dodajući da pesma u potpunosti opisuje njihov privatan život.

POVEZANE VESTI

Sreda 14.08.2013. 00:24
Ona pametna, koristi priliku da reklamira svoj singl, koji: "govori o nashem privatnom zivotu" Simpa prica, samo jos da dobije i prolaz...tj da nadje ushi. Navodno, srecna sto je izgubio izbore a ona se udala za njega da bi mogla da glumi evropsku Dzeki O.!!! Koliko je isfoliran bakutaner i jos se uhvatila sa onim prevarantom, glavnim izvrshiocem svrgavanja nesrecnog Gadafija, nakon sto ga je finansijski "uzeo" za 50 miliona eura, radi cega mu se i sudi sada u Francuskoj!!!
Sreda 14.08.2013. 06:44
Kako ne bi, on je lep, zgodan i šarmantan...
Sreda 14.08.2013. 05:48
Ova cuvena "kobila" sladunjavog glasica, koja je ponosno isticala da ju je jahalo preko 30 muzicara, glumaca itd., navodno se zaljubila u kepeca, politicko-cirkuskog klempavog djokeja (slika sve govori)? Ili pre mozda u njegove milione koje je korupmiranom politikom u interesu bankstera "uspesno" krvavo sakupio, a i sada ih umnozava leteci po Africi trgujuci ljudima?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online