Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 04.06.2013.
15:01
A. Bošković - Vesti A

Barbin spektakl u Beču

Vlado Georgiev održao je u subotu uveče u Beču svoj dugo najavljivani koncert na kome je publika mogla da čuje pesme sa novog albuma "Daljina", koji će premijerno biti predstavljen u Beogradu 6. juna, odnosno na rođendan jednog od najpopularnijih pop pevača na našim prostorima.

Oduševio: Vlado Georgiev
 

Koncert koji je održan u velikoj hali luksuznog hotela Piramide u Fezendorfu nadomak Beča u organizaciji Fantasdž Production International menadžera Fikreta Vukalića Fantoma, Vlado je otpočeo svojom novom numerom "Živim sad".

Na nivou svetskih zvezda

Koncert Vlade Georgieva bio je na nivou svetskih zvezda, kada je reč o ozvučenju i multimedijalnim efektima, za šta se pobrinuo menadžer Fantom, koji krajem godine, tačnije u decembru, u Beč ponovo dovodi Zdravka Čolića. Nakon Beograda Vladu očekuje veliki koncert u Nišu 14. juna, a u pregovorima i pripremama su i nastupi u inostranstvu.

Nizali su se i stari hitovi koje je publika pevala zajedno sa svojim miljenikom, a u kratkim pauzama između pesama Vlado je iskoristio priliku i da pokaže svoje znanje nemačkog jezika, ali i pozdravi i prepozna svoje prijatelje na društvenoj mreži Fejsbuk. Na opšte oduševljenje publike, popularni pevač fotografisao je svoje obožavaoce, a slike su osvanule na njegovom Tviter nalogu.


Uz pratnju svog benda i pratećih vokala i savršen scenski nastup i zvuk, Vlado Georgiev je, na veliku radost svih Bečlija, prvi put uživo izveo i nove numere "Mogu sve", "Ako mi loše krene", "Reci da ili ne". Vraćajući se dva puta na bis popularni Barba završio je koncert u Beču svojim velikim hitom "Do svitanja". U publici bilo je najviše pripadnica lepšeg pola koje su pevale gotovo sve pesme zajedno sa svojim idolom. One koje su došle u pratnji svojih jačih polovina, igrale su uz Vladine ljubavne pesme.

Fotka za pamćenje: Vlado je slikao svoje obožavaoce
 

Vlado je nakon koncerta rekao da je oduševljen kako publikom tako i prostorom u kome je koncert održan.
 

Nezaboravna atmosfera: Publika u transu
 

- Mogu samo da kažem da sam uživao - rekao je Vlado i objasnio da lično sa svojim obožavocima komunicira preko društvenih mreža, te da je zahvaljujući svom fotografskom pamćenju neke od njih i prepoznao u prvim redovima.

POVEZANE VESTI

Sreda 05.06.2013. 11:38
A gde i kome se plaća porez na evre sa "tezge" - to se pitanje ne odnosi samo na Georgijeva
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online