Utorak 04.06.2013.
15:01
A. Bošković - Vesti

Barbin spektakl u Beču

Oduševio: Vlado Georgiev
 

Koncert koji je održan u velikoj hali luksuznog hotela Piramide u Fezendorfu nadomak Beča u organizaciji Fantasdž Production International menadžera Fikreta Vukalića Fantoma, Vlado je otpočeo svojom novom numerom "Živim sad".

Na nivou svetskih zvezda

Koncert Vlade Georgieva bio je na nivou svetskih zvezda, kada je reč o ozvučenju i multimedijalnim efektima, za šta se pobrinuo menadžer Fantom, koji krajem godine, tačnije u decembru, u Beč ponovo dovodi Zdravka Čolića. Nakon Beograda Vladu očekuje veliki koncert u Nišu 14. juna, a u pregovorima i pripremama su i nastupi u inostranstvu.

Nizali su se i stari hitovi koje je publika pevala zajedno sa svojim miljenikom, a u kratkim pauzama između pesama Vlado je iskoristio priliku i da pokaže svoje znanje nemačkog jezika, ali i pozdravi i prepozna svoje prijatelje na društvenoj mreži Fejsbuk. Na opšte oduševljenje publike, popularni pevač fotografisao je svoje obožavaoce, a slike su osvanule na njegovom Tviter nalogu.


Uz pratnju svog benda i pratećih vokala i savršen scenski nastup i zvuk, Vlado Georgiev je, na veliku radost svih Bečlija, prvi put uživo izveo i nove numere "Mogu sve", "Ako mi loše krene", "Reci da ili ne". Vraćajući se dva puta na bis popularni Barba završio je koncert u Beču svojim velikim hitom "Do svitanja". U publici bilo je najviše pripadnica lepšeg pola koje su pevale gotovo sve pesme zajedno sa svojim idolom. One koje su došle u pratnji svojih jačih polovina, igrale su uz Vladine ljubavne pesme.

Fotka za pamćenje: Vlado je slikao svoje obožavaoce
 

Vlado je nakon koncerta rekao da je oduševljen kako publikom tako i prostorom u kome je koncert održan.
 

Nezaboravna atmosfera: Publika u transu
 

- Mogu samo da kažem da sam uživao - rekao je Vlado i objasnio da lično sa svojim obožavocima komunicira preko društvenih mreža, te da je zahvaljujući svom fotografskom pamćenju neke od njih i prepoznao u prvim redovima.

2024 © - Vesti online