Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Petak 17.05.2013.
19:52
Telegraf A

Andrej Pejić: Više me muvaju muškarci

Andrej Pejić, kontroverzni model srpskog porekla uzburkao je domaću javnost svojim dolaskom u Beograd. Andrej ne krije oduševljenje što je konačno u Srbiji, mada priznaje da bi mu mnogo teže bilo da se uklopi da je odrastao na ovim prostorima. Takođe, Pejić otkriva da nikada nije imao nijednu plastičnu operaciju, ali i da mu češće prilaze muškarci nego žene.

Kontroverzni model srpskog porekla uzburkao je domaću javnost svojim dolaskom u Beograd: Misli da bi se teže uklopio da je odrastao u Srbiji
 

Andrej, koji ima samo 22 godine, istakao je da je na ovom podneblju homoseksualnost u depresiji i da mnogim ljudima fali tolerancije i obrazovanja kako bi prihvatili različitost.

- Ja sam vrlo rano počeo da se otkrivam, već sa 14-15 godina, dok bi to u Srbiji bilo mnogo kasnije, ali bi do toga sigurno došlo jer ti osećaji moraju da se iskažu kad-tad da bi čovek živeo jedan srećan živo, rekao je Andrej i dodao da ne bi bilo loše da ostane u Srbiji ako se zaljubi.

"Lepše devojke od Srpkinja nisam video"

Iako njega samog ubrajaju među najlepše modele sveta, on priznaje da lepše devojke od srpskih nije video nigde.

- Devojke su prelepe! Kada u svetu hvale moj izgled, ja im kažem da treba da odu u Srbiju i da vide kakve su tek cure tamo, kako su sve visoke i sve bi mogle da budu manekenke, izjavio je Andrej i istakao da nema devojku, ali i da mu se više nabacuju muškarci nego žene.

Andrej je rekao da nema problema sa homofobijom, da mu je veoma prijatno u Beogradu i da ne oseća negativne poglede, a dodao je i da mu ne treba nikakvo obezbeđenje kroz grad,. Ipak, najslobodnije se, kaže, oseća u većim mestima kao što su London, Njujork i Nemačka jer, kako kaže, tamo niko ne obraća pažnju na to kakvi ste.

Za sebe kaže da je on između polova i da mu kao modelu nimalo nije lako, a takođe, otkriva da je trpeo veliki pritisak na početku karijere i kako je uložio veliki trud da bi izgubio kilažu. Uz to, Pejić kaže da je za njegov zanosan izgled najzaslužnija, ipak, “majka pripoda”.

- Nikada nisam imao nikakvu plastičnu operaciju, sav sam prirodan – rekao je androgeni maneken.

Premda je pričao u muškom rodu, nedavno je izjavio da se oseća kao žena i da ima “žensku dušu”. Andrej je opciju promene pola ostavio otvorenom, jer, kako kaže, teško mu je da se odluči.

- Sve škakljive odgovore daću u svojoj knjizi koju pripremam, zagonetan je Andrej.

Knjiga će svakako biti interesantna! Kako se vama dopada Andrej?

POVEZANE VESTI

Petak 17.05.2013. 21:33
Bolest treba leciti
Subota 18.05.2013. 07:03
Vrlo je lep, a sudeći po kazanom, i prijatna osoba.
Petak 17.05.2013. 23:31
Ma nek te brat rođeni muva! Kad može gay nek bude i incest! Isti je to kurac!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online