Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 15.03.2013.
00:41
Beta A

"Biće najbolji Egzit u proteklih pet godina"

Generalni menadžer Egzit festivala u Novom Sadu Dušan Kovačević izjavio je da će program ovogodišnjeg festivala biti jedan od najboljih u proteklih pet godina i da će zabava biti upotpunjena nizom iznenađenja i novosti.

Atmosfera sa jednog od prethodh Egzita
 

On je agenciji Beta rekao da će ove godine Egzit početi dan ranije, u sredu 10. jula, i da će taj dodatni dan biti kombinacija događaja u samom Novom Sadu i na Petrovaradinskoj tvrđavi.


"Događaji u gradu će početi još i ranije, i ono što sada možemo da najavimo jeste da će se sve dešavati na više lokacija u gradu, a ideja je da turisti koji dolaze na festival otkriju Novi Sad", rekao je Kovačević.


On je najavio da će organizacioni tim ove godine pozvati sve posetioce, umetnike i organizacije da preko Egzit open sors pokreta učestvuju u kreiranju festivala.


"Poenta ove kampanje jeste da svako može dati svoje mišljenje i ideju o tome kako vidi Egzit, kako vidi neke male bine, instalacije i zabavu, a najbolje od tih ideja biće realizovane na samom festivalu", rekao je Kovačević.


Kako je raije najavljeno, nastup na Egzit festivalu potvrdili su bend Atoms for pis, koji je osnovao poznati pevač kultne grupe Rejdiohed, zatim američki reper Snup Dog pod novim imenom Snup Lajon, kao i Blok Parti koji će prvi put nastupiti u Srbiji.

Kovačević je najavio i saradnju sa UKF radiom, zahvaljujući kojoj će program na glavnoj posle nastupa glavnih zvezda biti obogaćen izvođačima iz sveta "dram end bejs" muzike.


Prema rečima Kovačevića, Egzit je ostvario saradnju i sa kompanijom Gugl, koja će na svom Jutjub kanalu prenositi ceo festival uživo.


"I ove godine očekujemo da će Novi Sad dati punu podršku, delom finansijsku, a delom logističku u smislu angažmana javnih preduzeća. Imamo potvrdu od gradskih, pokrajinskih i republičkih vlasti da oni stoje iza Egzita i da ga podržavaju i očekujemo da će tako i biti", dodao je Kovačević.


Ovogodišnji Egzit festival biće održan od 10. do 14. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a organizatori su najavili da će i ove godine posetioci moći zabavu i smeštaj da potraže u Egzitovom kampu.

POVEZANE VESTI

Petak 15.03.2013. 05:54
Где би нам био крај, кад би се и око привреде толико трудили?
Petak 15.03.2013. 13:39
Umjesto da djeca idu na sluzenje vojnog roka i da stasaju u prave ljude, oni idu na exit da se drogiraju! Cilj zapadnih fasita je upravo to posto su se 99 i unazad uvjerili kako nam je omladina bila opaka prema neprijatelju!
Petak 15.03.2013. 23:58
Exit i Guča obavezno padaju u vreme posta . Da li vam to nešto govori ?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online