Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 12.03.2013.
03:35
telegraf.rs A

"Ne uzimam kokain jer loše utiče na mene!"

"Volim sve što izaziva zavisnost. Konzumirao sam razne nedozvoljene supstance, od marihuane preko spida i LSD-ja do heroina, koji sam samo jednom probao i nisam se navukao", rekao je britanski pevač.

Voli sve što vole mladi: Robi Vilijams
 


Britanska zvezda i majstor skandala Robi Vilijams kaže da je godinama bio u teškoj depresiji, zbog čega je počeo da koristi sve moguće droge, a da je na lečenje otišao tek kada je shvatio da je jednom nogom u grobu.


- Borio sam se sa drogom i alkoholom, ali priznajem da i dalje postoji deo mene koji je lud za opasnim narkoticima i možda nikada neću prevazići neke nagone. Sve što volim jeste destruktivno i izaziva zavisnost. Zavisnost od opasnosti - izjavio je pevač i dodao:


- Konzumirao sam razne nedozvoljene supstance, od marihuane preko spida, LSD-ja i kokaina. Samo sam jednom probao heroin i nisam se navukao, a od kokaina moram da se klonim jer veoma loše utiče na mene. Telo počne da mi se grči, ruke utrnu, srce samo što ne popusti.


Još devedesetih počinju Vilijamsovi problemi sa depresijom i svetom poroka i traju sve do rehabilitacije, na koju je otišao tek 2007. godine.


- Umirao sam. Došao sam do tačke da me nije bilo briga ni za šta, a lekovi nisu delovali. Tog puta sam zaista bio jednom nogom u grobu - rekao je pevač, i priznao da se ipak ne odriče marihuane, mada i nju sve lošije podnosi.


Kontroverzni pevač uvek je bio svestan da je na granici između obožavanja i potpunog osporavanja publike. A kako sam kaže, ni sam nema o sebi visoko mišljenje.


- Znate ono, danas sam najbolji i najveći, a sutra najgori, danas ubeđujem ljude koliko su mi potrebni da se izlečim, a sutra ih psujem bez ikakvog razloga - kaže britanski šoumen.


Pored burne prošlosti, pevač kaže da ga je uloga oca potpuno promenila i da je za sebe mislio da sebična osoba dok nije prvi put ugledao svoju ćerku Teodoru. Takođe, ističe da je njegova supruga Ajda Filds dosta doprinela da se promeni.


- Shvatio sam koliko sam srećan što pored sebe imam predivnu ženu velikog srca i nisam pogrešio. Zaprosio sam je preko radija, pred milionima svedoka - ispričao je Vilijams.

POVEZANE VESTI

Utorak 12.03.2013. 11:35
Njih 98% prolupa od velike slave. Evo i ovi nasi narodnjaci sto tezgare po svadbama pa im slava udari u glavu. :)
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online