Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 31.01.2013.
19:54
Alo A

Din: Sve vas isfrustrirane na*ijem

Dosadna skupština Kantona Sarajevo postala je itekako zanimljiva sukobom dve poznate ličnosti. Zaim Backović, penzionisani general Armije BiH i otac popularnog pevača Dina (Deen), posvađao se s olimpijcem Nedžadom Fazlijom. Backović i Fazlija, poslanici u Skupštini, priredili su nezaboravan šou! A ni sam Din nije ostao ravnodušan.

Fuad Backović poznatiji kao Din
 

Fazlija je optužio Backovića da je suprugu i mlađeg sina zaposlio u BH Telekomu, a da mu je stariji sin Din "kvaziumetnik koji na račun Kantona studira u Italiji".


- Backović Fuad, od oca Zaima, bio je najbolji učenik u osnovnoj školi, završio je dve srednje škole, a zatim otišao da studira na najprestižnijem svetskom univerzitetu. Prvu pesmu snimio je kad mu otac nije bio u Sarajevu, 1994. godine, kada sam bio na ratištu u Bihaću. Počeo je karijeru bez moje volje. Moj sin govori četiri strana jezika i nije ga finansirao Kanton, stidite se Fazlija. Od danas ću početi istraživanje o vašem privatnom životu i iskopaću sve detalje", vikao je Backović na kolegu, a izgubio je kompas kada su mu javili da je njegovoj supruzi pozlilo zbog Fazlijinih reči.


- Rekao sam ti za ovo. Jebem ti sve, a ako joj se nešto desi jebaću vam sve - poručio je Backović i napustio sednicu.


Nije dugo trebalo da se oglasi i Din.
- Gospodine Fazlija, ja o vama uopšte ne razmišljam i da nije ekstremno loših sportskih rezultata u vašoj `sportskoj karijeri´ ne bih znao ni da postojite", napisao je Din na Facebooku misleći na katastrofalne rezultate sarajevskog političara na Olimpijskim Igrama u Londonu. Podsetimo, tada je strelac Fazlija nastupio u tri discipline, a najveći uspeh mu je da nije nikoga ozledio.


Za kraj je Din poručio:
"Nabije sve vas neostvarene, isfrustrirane i maliciozne sitne duše VAŠ `Dežurni Peder´ Din posred vaše 'nevine' guze, sve redom koliko god vas ima. Finim ljudima se od srca izvinjavam na rečniku."

POVEZANE VESTI

Petak 01.02.2013. 05:30
Stvarno idite u 3PM vi i vaše balije, mudžahedini, ustaše njihov okot što ne vredi crno ispod nokta i njihov životopis. Zašto im uopšte dajete prostor u srpskim medijima. Nemojte nam spominjati njigove "generale", bojovnike, "zaslužne", koji su učestvovali u ubijanju ,progonu Srba, rušenju ustavno pravnog poretka SFRJ. Stvarno nemate srama ni grama, ni ponosa, ni osećaja, nemate svoje JA.
Četvrtak 31.01.2013. 22:37
"a najveći uspeh mu je da nije nikoga ozledio. " HAHAHHAAA
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online