Četvrtak 31.01.2013.
19:54
Alo

Din: Sve vas isfrustrirane na*ijem

Fuad Backović poznatiji kao Din
 

Fazlija je optužio Backovića da je suprugu i mlađeg sina zaposlio u BH Telekomu, a da mu je stariji sin Din "kvaziumetnik koji na račun Kantona studira u Italiji".


- Backović Fuad, od oca Zaima, bio je najbolji učenik u osnovnoj školi, završio je dve srednje škole, a zatim otišao da studira na najprestižnijem svetskom univerzitetu. Prvu pesmu snimio je kad mu otac nije bio u Sarajevu, 1994. godine, kada sam bio na ratištu u Bihaću. Počeo je karijeru bez moje volje. Moj sin govori četiri strana jezika i nije ga finansirao Kanton, stidite se Fazlija. Od danas ću početi istraživanje o vašem privatnom životu i iskopaću sve detalje", vikao je Backović na kolegu, a izgubio je kompas kada su mu javili da je njegovoj supruzi pozlilo zbog Fazlijinih reči.


- Rekao sam ti za ovo. Jebem ti sve, a ako joj se nešto desi jebaću vam sve - poručio je Backović i napustio sednicu.


Nije dugo trebalo da se oglasi i Din.
- Gospodine Fazlija, ja o vama uopšte ne razmišljam i da nije ekstremno loših sportskih rezultata u vašoj `sportskoj karijeri´ ne bih znao ni da postojite", napisao je Din na Facebooku misleći na katastrofalne rezultate sarajevskog političara na Olimpijskim Igrama u Londonu. Podsetimo, tada je strelac Fazlija nastupio u tri discipline, a najveći uspeh mu je da nije nikoga ozledio.


Za kraj je Din poručio:
"Nabije sve vas neostvarene, isfrustrirane i maliciozne sitne duše VAŠ `Dežurni Peder´ Din posred vaše 'nevine' guze, sve redom koliko god vas ima. Finim ljudima se od srca izvinjavam na rečniku."

2024 © - Vesti online