Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 12.11.2012.
15:40
Alo A

"Karleuša mi je ukrala logo!“

Iako je rešila da se skloni iz Srbije dok se ne slegne prašina oko sudara koji je imala, ne može da prođe dan a da se Jelena Karleuša bar ne spomene, piše Alo. Ovog puta je izvesni Josip Komljenović u emisiji "Srpska posla“ na TV "Pink“ optužio pop divu da je ukrala logo "JK“, koji je, kako tvrdi, on prvi urezbario na svoje ručno napravljene frule!

Jelena Karleuša je poznata javnosti još i kao "JK"
 

- Ovde stoji znak Josip Komljenović - pokazao je majstor svoju frulu poznatim ličnostima koje su u okviru pomenutog rijalitija posetile dom Komljenovića. Ljupki Stević, Teodori Baković, Veri Matović i Ivanu Ivanoviću Đusu se logo učinio poznatim, te su prokomentarisali da je Jelena Karleuša imala sličan, a Josip je i za tu konstataciju imao objašnjenje.

Brak JK i Bojana Karića trajao samo par meseci

Jelena Karleuša i Bojan Karić venčali su se pred matičarem, ali i pred sveštenikom, 23. septembra 2004. godine, posle burne veze. Na večnu ljubav pred bogom zakleli su se u Crkvi Petra i Pavla na Topčideru, da bi potom u Vili Jelena sklopili i građanski brak, nakon čega je usledila svadba. Međutim, brak je pukao već u martu 2005. godine, a moglo se čuti i da je Jelena supruga navodno prevarila sa telohraniteljem, što je ona demantovala.

- U martu ili u februaru 1998. taj znak je napravljen u metalu. A pošto sam radio i za Kariće četiri godine, upravo u to vreme je Sreten (otac Bojana Karića, bivšeg supruga JK, prim. aut.) dobijao moje instrumente. Tad je Jelena došla u njihovu kuću. Najverovatnije da su oni to videli i ona je samo učinila malo da bude lepše.

- Pretpostavljam da je vama čast što je ona uzela taj logo - izjavila je Stevićeva, a Komljenović se pobunio:


- Mene je sramota što je ona uzela, ako je uzela. A verujem da jeste. Odakle bi znak mogao da potekne ako je ona bila u toj kući, a gospodin Sreten je imao moje instrumente? Treći žigafon koji sam ja napravio u svom životu dobio je Sreten Karić - uporan je bio Josip.

- Hoćete da kažete da je Jelena Karleuša preuzela vaš logo? - dodala je Ljupka. - Ne, ja neću da kažem ništa, imala je šansu da vidi - uporan je bio Josip, dok je Teodora kazala:

PR služba JK: Svako želi slavu na Jelenin račun!

Kako bismo saznali šta Karleuša misli o optužbama Josipa Komljenovića, kontaktirali smo sa njenom PR službom.
- Jelena za svaki svoj novi projekat ima novi logotip. Logotip o kome dotični priča je izašao za album iz 2001. godine, mnogo pre njenog prvog braka. Danas svako želi svoj minut slave na Jelenin račun, što se pokazalo i ovog puta - izjavio je za „Alo!“ Jelenin portparol Zoran Birtašević.

- Pa dobro, možda ste vi to videli kod nje - izjavila je Bakovićeva, dok je majstor ostao pri svojim tvrdnjama. - Pa ovo je napravljeno 1998, a vidite vi kada je ona to stavila kao svoj zaštitni znak. Nema veze, ajde da ne pričamo o Jeleni Karleuši - zaključio je Komljenović.

A kako je Jelena u bračnu zajednicu sa Bojanom Karićem stupila 2004. godine, a na albumu "Za svoje godine" iz 2001. imala sporni logo, postavlja se pitanje kako je pop diva mogla da vidi ovaj znak i da ga preuzme?! Međutim, Đus je poverovao Komljenoviću:


- Ja vam verujem, ovo je potpuno identično. To nema veze sa tim kakva je ona osoba, neko ko se bavi njenim marketingom je ovo zloupotrebio - izjavio je reper.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 12.11.2012. 16:51
Ne volim Karleusu, aL me nerviraju Svakakvi kreteni se javljaju da im je ona nesto ukrala.
Utorak 27.11.2012. 13:12
Zoran Birtašević. zna o cemu prica, on je prvi koji se masti sa krmacom...
Utorak 27.11.2012. 13:13
Zoran Birtašević. prvi koji se masti o Krm..ci
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online