Ponedeljak 12.11.2012.
15:40
Alo

"Karleuša mi je ukrala logo!“

Jelena Karleuša je poznata javnosti još i kao "JK"
 

- Ovde stoji znak Josip Komljenović - pokazao je majstor svoju frulu poznatim ličnostima koje su u okviru pomenutog rijalitija posetile dom Komljenovića. Ljupki Stević, Teodori Baković, Veri Matović i Ivanu Ivanoviću Đusu se logo učinio poznatim, te su prokomentarisali da je Jelena Karleuša imala sličan, a Josip je i za tu konstataciju imao objašnjenje.

Brak JK i Bojana Karića trajao samo par meseci

Jelena Karleuša i Bojan Karić venčali su se pred matičarem, ali i pred sveštenikom, 23. septembra 2004. godine, posle burne veze. Na večnu ljubav pred bogom zakleli su se u Crkvi Petra i Pavla na Topčideru, da bi potom u Vili Jelena sklopili i građanski brak, nakon čega je usledila svadba. Međutim, brak je pukao već u martu 2005. godine, a moglo se čuti i da je Jelena supruga navodno prevarila sa telohraniteljem, što je ona demantovala.

- U martu ili u februaru 1998. taj znak je napravljen u metalu. A pošto sam radio i za Kariće četiri godine, upravo u to vreme je Sreten (otac Bojana Karića, bivšeg supruga JK, prim. aut.) dobijao moje instrumente. Tad je Jelena došla u njihovu kuću. Najverovatnije da su oni to videli i ona je samo učinila malo da bude lepše.

- Pretpostavljam da je vama čast što je ona uzela taj logo - izjavila je Stevićeva, a Komljenović se pobunio:


- Mene je sramota što je ona uzela, ako je uzela. A verujem da jeste. Odakle bi znak mogao da potekne ako je ona bila u toj kući, a gospodin Sreten je imao moje instrumente? Treći žigafon koji sam ja napravio u svom životu dobio je Sreten Karić - uporan je bio Josip.

- Hoćete da kažete da je Jelena Karleuša preuzela vaš logo? - dodala je Ljupka. - Ne, ja neću da kažem ništa, imala je šansu da vidi - uporan je bio Josip, dok je Teodora kazala:

PR služba JK: Svako želi slavu na Jelenin račun!

Kako bismo saznali šta Karleuša misli o optužbama Josipa Komljenovića, kontaktirali smo sa njenom PR službom.
- Jelena za svaki svoj novi projekat ima novi logotip. Logotip o kome dotični priča je izašao za album iz 2001. godine, mnogo pre njenog prvog braka. Danas svako želi svoj minut slave na Jelenin račun, što se pokazalo i ovog puta - izjavio je za „Alo!“ Jelenin portparol Zoran Birtašević.

- Pa dobro, možda ste vi to videli kod nje - izjavila je Bakovićeva, dok je majstor ostao pri svojim tvrdnjama. - Pa ovo je napravljeno 1998, a vidite vi kada je ona to stavila kao svoj zaštitni znak. Nema veze, ajde da ne pričamo o Jeleni Karleuši - zaključio je Komljenović.

A kako je Jelena u bračnu zajednicu sa Bojanom Karićem stupila 2004. godine, a na albumu "Za svoje godine" iz 2001. imala sporni logo, postavlja se pitanje kako je pop diva mogla da vidi ovaj znak i da ga preuzme?! Međutim, Đus je poverovao Komljenoviću:


- Ja vam verujem, ovo je potpuno identično. To nema veze sa tim kakva je ona osoba, neko ko se bavi njenim marketingom je ovo zloupotrebio - izjavio je reper.

2024 © - Vesti online