Sreda 15. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 12.10.2012.
16:44
Blic A

Najlepšoj Srpkinji pozlilo, završila na infuziji

Posle spekulacija da je udata za tenisera Franka Dančevića, kao i objavljivanja vrlo provokativnih fotografija na kojima pozira odevena samo u donji veš, misica Srbije Nikolina Bojić juče rano ujutro završila je u Hitnoj pomoći na infuziji.

Zbog spekulacija da će joj oduzeti titulu, završila na infuziji: Nikolina Bojić
 

Nikolina je prekjuče trebalo da bude gost na jednoj beogradskoj žurki. Pre toga došla je u kompaniju "Mis Yu“ kako bi se spremila za odlazak.

"Ona je plakala i bila u grču. Stalno je ponavljala: "Bože, šta se ovo dešava“. Ipak, rešila je da ode na zabavu. Spremila se, ali kada je došla ispred žurke, nije ušla ", kažu iz kompanije Vesne da Vinče.

Nova misica je prvo osetila grčeve u stomaku, a potom je počela da povraća. Juče ujutro je završila u Hitnoj pomoći, gde su joj dali infuziju.

"To je sve od stresa. Naš predlog je da ode u Apatin i da se odmori", kažu iz kompanije "Mis Yu".

Podsetimo, pošto je dobila krunu najlepše Srpkinje, projavila se vest da je udata za Franka Dančevića, što se kosi s pravilima kompanije.

Provokativna fotografija: Nikolina Bojić

"Ukoliko je tačno da je mis bila udata, to povlači konsekvencu da gubi krunu i titulu. Titulu preuzima prva pratilja, u ovom slučaju Aleksandra Doknić.

Još nije dokazano da je Nikolina Bojić bila udata ili da je u tom statusu sada. Početkom sledeće nedelje saznaćemo istinu. U ugovoru piše da, ako mis prekrši kodekse ponašanja, mora da plati 50.000 evra kaznu", kaže Vesna da Vinča.

Sporne su i Nikolinine malo slobodnije fotografije ali kako kažu organizatori izbora zbog njih ona neće dobiti nikakvu kaznu, odnosno neće biti diskvalifikovana.

"Pravilo je da aktuelna misica bude „kažnjena“ samo ako je na fotografijama skroz gola. Ovo su profesionalne slike koje su urađene kao reklama za donji veš", kažu iz kompanije Vesne da Vinče.

Na fotografijama je, inače, Nikolina u toplesu, a na onima na kojima je skroz naga, intimne delove tela krije iza gitare.

Petak 12.10.2012. 16:47
Немој да вређате Српске лепотице! У сваком селу има најмање 5, које су лепше од ове!
Petak 12.10.2012. 19:42
Moje selo nije veliko,ali ima deset ljepsih od ove a koliko tek ima u velikom selu.
Petak 12.10.2012. 23:41
Lepa je kao ikona, svi se krste kad je vide.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online