Petak 12.10.2012.
16:44
Blic

Najlepšoj Srpkinji pozlilo, završila na infuziji

Zbog spekulacija da će joj oduzeti titulu, završila na infuziji: Nikolina Bojić
 

Nikolina je prekjuče trebalo da bude gost na jednoj beogradskoj žurki. Pre toga došla je u kompaniju "Mis Yu“ kako bi se spremila za odlazak.

"Ona je plakala i bila u grču. Stalno je ponavljala: "Bože, šta se ovo dešava“. Ipak, rešila je da ode na zabavu. Spremila se, ali kada je došla ispred žurke, nije ušla ", kažu iz kompanije Vesne da Vinče.

Nova misica je prvo osetila grčeve u stomaku, a potom je počela da povraća. Juče ujutro je završila u Hitnoj pomoći, gde su joj dali infuziju.

"To je sve od stresa. Naš predlog je da ode u Apatin i da se odmori", kažu iz kompanije "Mis Yu".

Podsetimo, pošto je dobila krunu najlepše Srpkinje, projavila se vest da je udata za Franka Dančevića, što se kosi s pravilima kompanije.

Provokativna fotografija: Nikolina Bojić

"Ukoliko je tačno da je mis bila udata, to povlači konsekvencu da gubi krunu i titulu. Titulu preuzima prva pratilja, u ovom slučaju Aleksandra Doknić.

Još nije dokazano da je Nikolina Bojić bila udata ili da je u tom statusu sada. Početkom sledeće nedelje saznaćemo istinu. U ugovoru piše da, ako mis prekrši kodekse ponašanja, mora da plati 50.000 evra kaznu", kaže Vesna da Vinča.

Sporne su i Nikolinine malo slobodnije fotografije ali kako kažu organizatori izbora zbog njih ona neće dobiti nikakvu kaznu, odnosno neće biti diskvalifikovana.

"Pravilo je da aktuelna misica bude „kažnjena“ samo ako je na fotografijama skroz gola. Ovo su profesionalne slike koje su urađene kao reklama za donji veš", kažu iz kompanije Vesne da Vinče.

Na fotografijama je, inače, Nikolina u toplesu, a na onima na kojima je skroz naga, intimne delove tela krije iza gitare.

2024 © - Vesti online