Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 15.08.2012.
19:54
Kurir A

Šta to pali Nikolinu Pišek?

Nikolina Pišek, hrvatska voditeljka koju odnedavno gledamo i u emisiji "Sami u tami" na televiziji Prva, u razgovoru za Kurir otkriva kakvi je muškarci privlače, kao i šta misli o našoj estradnoj sceni. Priznala je da ne voli društvene mreže i da nema potrebu da se eksponira na taj način....

Partnere bira po fizičkom izgledu i priznaje da je mnoge kvalitetne muškarce iz svog života eliminisala upravo zbog toga što joj se nije dopalo kako izgledaju
 

Na pitanje "po čemu birate partnera, šta zameraš bivšima?", Nikolina je otvorena odgovorila:
- Iako je možda to površno s moje strane, ja partnere biram po fizičkom izgledu. Fizička privlačnost mora da postoji. Eto, mnoge kvalitetne muškarce iz svog života sam eliminisala upravo zbog toga što mi se nije dopalo kako izgledaju. Iako su to bili oni muškarci koje bih upoznala s majkom, nikad nisam mogla da pređem preko toga da mi se neko ne dopada. Nikome ništa ne zameram od svojih bivših momaka. Ja sam serijski monogamista. Raskidali smo jer se neke priče jednostavno nisu poklapale, bez obzira na to što smo svi imali najbolju nameru.

Razgovor na ovu temu nije tu stao.

I ovo:

Nikolina: Pale me nezainteresovani frajeri

Koliko na tvoju odluku pri izboru partnera utiče stanje njegovog računa u banci?
- Muškarac koji se meni dopada trebalo bi da bude situiran, da ima neko znanje, da bude uspešan u sportu, biznisu... Mada to nije presudno. Da ima neki status u društvu, naravno. Svi mi stremimo ka tome. Moji bivši su bili normalni momci, znala sam i da im pomognem finansijski. Naravno, sve partnerski. Uopšte nisam isključiva.

Trend je da su javne ličnosti aktivne na društvenim mrežama.
- Ja to ne praktikujem. Imam jedan profil na Fejsbuku i na njemu 10 prijatelja. Zasad imam ambiciju da aktiviramo fan-stranicu koja već postoji i ima preko 100.000 članova. Društvene mreže su postale najbolji način reklamiranja, najbrži kanal širenja vesti. Takvo je današnje društvo, način na koji se živi. Svi oni koji su željni eksperimentisanja znaju šta najbolje prolazi. Prolaze samo loše vesti, ili sve što je povezano sa seksualnim i pornografskim sadržajem.

Iskustvo sa Sašom je bilo traumatično

 

Nikolina Pišek je sarađivala sa Sašom Kovačevićem u njegovoj pesmi "Idemo do mene"...
- On je bio veoma šarmantan i uspeo je da me nagovori na to, ali moja uloga je tu bila nikakva. Nemam ambicije tog tipa, pogotovo što mi je to iskustvo bilo malo traumatično, rekla je Nikolina i pojasnila da "duet što je uradila sa Saletom nije bio duet, nego neka vrsta pojavljivanja".

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online