Sreda 15.08.2012.
19:54
Kurir

Šta to pali Nikolinu Pišek?

Partnere bira po fizičkom izgledu i priznaje da je mnoge kvalitetne muškarce iz svog života eliminisala upravo zbog toga što joj se nije dopalo kako izgledaju
 

Na pitanje "po čemu birate partnera, šta zameraš bivšima?", Nikolina je otvorena odgovorila:
- Iako je možda to površno s moje strane, ja partnere biram po fizičkom izgledu. Fizička privlačnost mora da postoji. Eto, mnoge kvalitetne muškarce iz svog života sam eliminisala upravo zbog toga što mi se nije dopalo kako izgledaju. Iako su to bili oni muškarci koje bih upoznala s majkom, nikad nisam mogla da pređem preko toga da mi se neko ne dopada. Nikome ništa ne zameram od svojih bivših momaka. Ja sam serijski monogamista. Raskidali smo jer se neke priče jednostavno nisu poklapale, bez obzira na to što smo svi imali najbolju nameru.

Razgovor na ovu temu nije tu stao.

I ovo:

Nikolina: Pale me nezainteresovani frajeri

Koliko na tvoju odluku pri izboru partnera utiče stanje njegovog računa u banci?
- Muškarac koji se meni dopada trebalo bi da bude situiran, da ima neko znanje, da bude uspešan u sportu, biznisu... Mada to nije presudno. Da ima neki status u društvu, naravno. Svi mi stremimo ka tome. Moji bivši su bili normalni momci, znala sam i da im pomognem finansijski. Naravno, sve partnerski. Uopšte nisam isključiva.

Trend je da su javne ličnosti aktivne na društvenim mrežama.
- Ja to ne praktikujem. Imam jedan profil na Fejsbuku i na njemu 10 prijatelja. Zasad imam ambiciju da aktiviramo fan-stranicu koja već postoji i ima preko 100.000 članova. Društvene mreže su postale najbolji način reklamiranja, najbrži kanal širenja vesti. Takvo je današnje društvo, način na koji se živi. Svi oni koji su željni eksperimentisanja znaju šta najbolje prolazi. Prolaze samo loše vesti, ili sve što je povezano sa seksualnim i pornografskim sadržajem.

Iskustvo sa Sašom je bilo traumatično

 

Nikolina Pišek je sarađivala sa Sašom Kovačevićem u njegovoj pesmi "Idemo do mene"...
- On je bio veoma šarmantan i uspeo je da me nagovori na to, ali moja uloga je tu bila nikakva. Nemam ambicije tog tipa, pogotovo što mi je to iskustvo bilo malo traumatično, rekla je Nikolina i pojasnila da "duet što je uradila sa Saletom nije bio duet, nego neka vrsta pojavljivanja".

 

2020 © - Vesti online