Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 23.06.2012.
10:44
telegraf.rs A

Najdosadniji srpski VIP parovi

Oni pune srpske tabloide, oni su vrh “selebritija”, oni su poznati… uglavnom samo zato što su poznati. Većina ovih nazoviVIP ličnosti za svoje pojavljivanje u medijima treba da se zahvali uglavnom novinarskoj lenjosti da pronađe pravi razlog, pravu vest i pravi naslov. Ili zahvaljujući deficitu kvalitetnijih, piše Telegraf.

Marijana i Nemeš su žarili i palili u Velikom bratu
 

Oni su TOP 5 smorova srpske estradne scene:

1. Katarina Živković i Bane Janković – popularni par iz Farme. Ona je još uvek: neafirmisana pevačica, nova nada Granda, pobednica “Farme“ (iz nehata), on maneken bez modnih revija, fudbaler bez kluba, menadžer bez klijenata… i dečko Katarine Živković?! Bez obzira na njihovu nedefinisanu profesiju, Kaća i Bane pune stranice tabloida svakodnevno. Statistika kaže: naslov “Bane zaprosio Kaću” češći je u srpskim medijima od naslova “Toma kupio diplomu” i “Mesi postigao gol”. Od onih koji misle da su ovo dvoje zanimljivi publici, jedino je nedokučivija publika kojoj su ovo dvoje zaista zanimljivi.

2. Nikola Nemešević Nemeš i Marijana Čvrljak - opet, popularni par, ali iz “Velikog brata“. Poznati po buntovnoj ljubavi i scenama seksa koje supornoljubivi Balkaneri mogli da vide uživo. Takođe, pune stranice dnevne štampe bez preterano valjanih razloga. “Nemeš se probio do Marijane po najvećem snegu“, “Nemeš brani svoju ljubav”, “Marijana se razvodi”, “Marijana se ne razvodi”… Ona: domaćica bez domaćinstva, pobednica “Velikog brata” (iz nehata), amaterska erotska glumica… On: pevač bez pesama, dečko Marijane Čvrljak i… nema dalje. Posle Marijane i Nemeša svaki Srbo-Hrvat stekao je pravo da zatraži VIP karticu, piše Telegraf.

3. Kaya i Džunior Džek - Katarina Ostojić je pevačica, poznata po vezama sa Skaj Viklerom, braku sa sportistom Urošem Duvnjakom i konačno, vezi sa renomiranim DJ-em Džunior Džekom. Nakon što su potrošili naslove “Džunior Džek se seli u Beograd, prosi Kaju, snimaju duet i probao pasulj u Skadarliji” za očekivati je da, po staroj, proverenoj formuli, uskoro iskoči neki kućni pornić.

4. Seka Aleksić i Veljko Pilikić - Poznata folk zvezda, nakon stupanja u brak sa Veljkom Pilkićem puni stranice tabloida uglavnom javno razmenjujući nežnosti sa svojim mužem, između dva nova projekta i promocije spotova.

5. Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta - Vesti o vezi ministra i pevačice, koju je Velja Ilić nazvao marketinškim trikom, učinile su da mnogima ovo dvoje već i iz “frižidera izlaze“. Iako je Ana imala sjajnu karijeru i pre Mrke, čini se da svoju ljubav neguju isključivo putem medija i gotovo isključivo javno priznaju kako se “privlače”. Oženjeni Mrka “prevario” Anu, Mrka demantuje da je prevario Anu, čak i sa ženom, Ana demantuje Velju da je u pitanju trik, onda on demantuje, onda opet “razmenjuj nežnosti u separeu” i tako – ljubav cveta iz dana u dan. Uglavnom u novinama.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 25.06.2012. 07:47
Po čemu, kojoj aktivnosti su Bane i Živkovićeva VIP?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online