Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Subota 14.04.2012.
09:44
Mondo A

Mel Gibson opet odlepio

Glumac i režiser navodno je izjavio da je Džon Lenon zaslužio da bude ubijen, i pretio smrću svojoj bivšoj devojci.

 Nije mu baš dobro....

Scenarista Džo Esterhas ispričao je američkim medijima da je Mel Gibson, ranije hapšen zbog pijanstva i vređanja jevrejske zajednice, imao nekoliko ispada za koje javnost do sada nije znala.

Esterhas se "pokačio" sa Gibsonom oko snimanja filma o biblijskom heroju Judi Makabejcu, pošto je režiser odustao od plana da taj film snimi po njegovom scenariju.

Scenarista sada tvrdi da je Mel svojevremeno izjavio da je slavni "Bitls" Džon Lenon "zaslužio da umre".

"Drago mi je da je ubijen, zaslužio je takvu smrt. Pokušavao je da bude je*eni prorok. Poslušajte samo pesmu 'Imagine', koliko samo mrzim tu je*enu pesmu", samo su neke od Gibsonovih izjava.

Esterhas tvrdi i da je Gibson pred svojim saradnicima otvoreno govorio o tome kako bi voleo da sa bivšom devojkom Oksanom Grigorijevom ima "analni seks, dok je u isto vreme bode nožem".

"Gibson je odbio da film snimi iz jednog razloga, a to je mržnja prema Jevrejima. Za svakog novog saradnika je pitao 'je l' i ovaj Ješa', sve pripadnike jevrejske zajednice zvao je 'pobegli iz rerne', rekao je da je holokaust izmišljotina i ređao je uvredu za uvredom", navodi Esterhas u otvorenom pismu.

Gibson je odgovorio na njegove optužbe, kratko rekavši da je scenario batalio jer nije bio dovoljno dobar, a ostale tvrdnje nazvao je "bezočnim lažima".

POVEZANE VESTI

Subota 14.04.2012. 10:02
mel gibson je sjajan glumac a kakav je privatno to me ne zanima. ali mislim da se protiv ovog coveka vodi velika hajka zato sto je udario na jevreje, a oni su u americi zasticeni kao beli medvedi. sada treba ovome da poverujemo na rec?
Subota 14.04.2012. 18:13
Hahaha to je Mel Gibson, znao sam da neće dozvoliti da bude ucenjen. Ovaj što laže na ovog velikog glumca i režisera najviše govori o sebi, lepo su se Jevreji zahvalili Srbima za brigu II sv ratu, setite se Madlenke Olbrajt, kompletna američka administracija iz tog teškog vremena sigurno nije srpska!Da ne pominjem sadašnju...
Subota 14.04.2012. 20:42
Ziveo Mel, jedini glumac koji ima muda da se suprostavi zidovskom holivudu i americi... Od kada je udario na jude, ostao je bez dobrih uloga, naravno, sta drugo, unistili su ga... Stvarno steta, covek je u pravu, prekipelo mu je, da gleda kako glavne uloge dobijaju iskljucivo zidovi, od malog harija potera do sina indijane dzonsa... Jude, ti njih mrzis, i ti si rasista i nacionalista, a oni ne izlaze iz svig kruga, i ne podnose ostatak sveta, ne bi nikada pustili nekoga u njihovo drustvo, a to, sto svi vide, opet nije lose naravno, to je nesto lepo...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online