Subota 14.04.2012.
09:44
Mondo

Mel Gibson opet odlepio

 Nije mu baš dobro....

Scenarista Džo Esterhas ispričao je američkim medijima da je Mel Gibson, ranije hapšen zbog pijanstva i vređanja jevrejske zajednice, imao nekoliko ispada za koje javnost do sada nije znala.

Esterhas se "pokačio" sa Gibsonom oko snimanja filma o biblijskom heroju Judi Makabejcu, pošto je režiser odustao od plana da taj film snimi po njegovom scenariju.

Scenarista sada tvrdi da je Mel svojevremeno izjavio da je slavni "Bitls" Džon Lenon "zaslužio da umre".

"Drago mi je da je ubijen, zaslužio je takvu smrt. Pokušavao je da bude je*eni prorok. Poslušajte samo pesmu 'Imagine', koliko samo mrzim tu je*enu pesmu", samo su neke od Gibsonovih izjava.

Esterhas tvrdi i da je Gibson pred svojim saradnicima otvoreno govorio o tome kako bi voleo da sa bivšom devojkom Oksanom Grigorijevom ima "analni seks, dok je u isto vreme bode nožem".

"Gibson je odbio da film snimi iz jednog razloga, a to je mržnja prema Jevrejima. Za svakog novog saradnika je pitao 'je l' i ovaj Ješa', sve pripadnike jevrejske zajednice zvao je 'pobegli iz rerne', rekao je da je holokaust izmišljotina i ređao je uvredu za uvredom", navodi Esterhas u otvorenom pismu.

Gibson je odgovorio na njegove optužbe, kratko rekavši da je scenario batalio jer nije bio dovoljno dobar, a ostale tvrdnje nazvao je "bezočnim lažima".

2024 © - Vesti online