Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 14.02.2012.
15:23
24sata.rs A

Voditeljka televizije CNN: Ko je gurnuo Vitni Hjuston pod vodu?

Dok se gomilaju spekulacije oko smrti pevačice Vitni Hjuston, Nanci Grejs, TV komentator na televiziji CNN, Nensi Grejs, insistrira da je potrebno pronaći osobu koja je dozvolila Vitni Hjuston da popije lekove nakon alkohola, kao i da ju je neko gurnuo glavu pod vodu kako bi je udavio.

Voditeljka je izrazila sumnju da je Vitni ipak ubijena
 

Ona je podsetila gledaoce na smrt Majkla Džeksona i En Nikol Smit, kao i da je potrebno naći lekara koji je Hjustonovoj prepisao lekove koji bi mogli da se nađu u njenom organizmu.


- Želela bih da znam ko je bio u njenom društvu, i ko joj je dao lekove nakon što je konzumirala alkohol, kao i ko je dopustio da sklizne u kadu, odnosno ko je gurnuo pod vodu? Ne postoje znaci povrede na telu, kako saznajemo - rekla je Nensi Grejs.


Telo pevačice koje je pronađeno u kadi hotela u Beverli hilsu, bilo je okruženo raznim bočicama prepisanih lekova među kojima su ibuprofen, ksanask koji je jak anti-depresiv, midol koji je koristila protiv menstrualnih grčeva, amoksicilin za bakterijsku infekciju i još nekoliko drugih.


Šef patologije u Los Anđelesu, Ed Vinter, odbio je da otkrije detalje toksikološkog nalaza, i rekao je da će detalji biti otkriveni tek nakon nekoliko nedelja. On je televiziji ABC potvrdio da su u sobi pronađeni lekovi, ali da među njima nije bilo nijednog alarmantnog ili neuobičajenog leka. Na tvrdnje da se Vitni Hjuston udavila ili predozirala, kratko je odgovorio da se "zvaničan uzrok smrti neće znati sve dok ne budu završene sve analize".


Postoje navodi da su neki recepti za lekove popunjeni u apoteci "Miki Fajn" koja je 2009. godine bila pod istragom Agencije za suzbijanje narkotika zbog postojanja sumnji da su nepravilno dozirali nedozvoljene supstance, a povezivani su i sa smrću Majkla Džeksona.

Navodno, Majkl Džekson je upravo iz ove apoteke dobio smrtonosnu dozu demerola, jednog od lekova koji je doprineo njegovoj smrti, a patolozima je bilo potrebno skoro tri meseca da bi precizno utvrdili uzrok njegove smrti.


CNN se distancirao od komentara Nensi Grejs.

- To nije stav televizije CNN. Mi ne znamo da li je išta od toga što je Nensi rekla istina - rekao je voditelj ove televizije Don Lemon.


Grejsine primedbe uživo i ranije su zadavale glavobolje pravnom timu CNN televizije. Posebno je ostala upamćena kada je Melinda Duket, majka nestalog deteta, izvršila samoubistvo, dan nakon intenzivnog intervjua sa ovom voditeljkom.


Porodica Duket optužila je televiziju CNN i intervju koji je vodila Nensi Grejs da su krivi za Melindino samoubistvo, a to je dovelo do vansudskog poravnanja od 200.000 dolara koje je ova televizija uplatila u fond posvećen Melindinom sinu, Trentonu, prenosi Dejli mejl.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online