Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 12.02.2012.
16:50
Pulsonline A

Severina probila termin

Iščekivanje: Iako je porođaj bio zakazan za juče, pevačica čeka prirodne kontrakcije da bi na svet donela svoje prvo dete. Uz nju je stalno verenik Milan, koji se iz Beograda jedva probio kroz smetove da bi došao do Splita

Severina bi trebalo da se porodi svakog trenutka
 

Pevačica Severina Vučković i njen verenik Milan Popović broje poslednje dane i sate do rođenja njihovog prvog deteta.


Uprkos snegu i hladnoći, Milan je uspeo da stigne iz Beograda do Splita i svakog dana odlazi kod nje u porodilište, a kako pišu mediji u Hrvatskoj, u Splitu već nekoliko dana borave i beogradski novinari, fotografi i televizijske ekipe, iščekujući vest o Severininom porođaju.


Iako je Split zavejan snegom, Milanu uspeva da se probije do KBC Split gde će splitska pevačica na svet doneti svoju prvu bebu. Novinari su ga u više navrata molili da kaže barem nešto o Severininom porođaju, ali on odbija da daje bilo kakve komentare kada ide u posetu svojoj verenici. Nije želeo da komentariše ni plan da kupi Severinin omiljeni restoran blizu njihovog stana u Njegoševoj ulici u Beogradu.

Odbija carski rez

Seve će roditi dečaka, kojem će, kako se pisalo, roditelji dati ime Aleksandar Ivan. Predviđeni termin za porođaj bio je 7. februar, ali je beba hrvatske zvezde i srpskog biznismena očigledno odlučila da još malo pričeka.


Severini je bio ponuđen carski rez, kako zbog njenih godina, tako i zbog mogućih komplikacija, zbog kojih je i hospitalizovana odmah posle Nove godine. Tada su pojedini mediji spekulisali da se porodila, ali da se ta vest čuva u strogoj tajnosti. Međutim, pevačica je tada zbog mogućih problema u trudnoći smeštena na peti sprat splitskog porodilišta kako bi bila pod budnim okom lekara. Hrvatska zvezda je insistirala da se porodi prirodnom putem, pa čeka da krenu trudovi, za razliku od većine poznatih žena koje zahtevaju porođaj carskim rezom.

Milan ju je promenio

- Želim da sve bude potpuno prirodno - više puta je rekla Severina, koja je otkako je upoznala Milana Popovića, sav svoj životni stil podredila "prirodnom".


Izlaske do jutra, farbanje kose raznim hemikalijama i skupe kreme zamenio je sasvim novi režim. Popović je, naime, veliki poklonik kineske alternativne medicine. Navike ispijanja raznih čajeva po ajuverda medicini preneo je i na svoju verenicu. Prestala je da stavlja jaku šminku na lice, osim za nastupe, i ranije odlazi na spavanje.

Pevačica koja je inače pazila na ishranu i redovno vežbala, uz Milana je počela da proučava i feng šui način života. Tokom jeseni je snimljena vidno mršavija, pa je priznala kako je sa svojih 59 pala na 54 kilograma, a sve zahvaljujući novom načinu života.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online