Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 28.03.2017.
17:10
Vestionline, Alo.rs A

Ovo su Severinini planovi, šta će reći mali Keba

Pevačica Severina Kojić, koja je u trećem mesecu trudnoće, rešila je da svoje drugo dete na svet donese u Splitu.

printscreen
Njena druga beba će se roditi u Splitu: Severina Kojić

Iako vreme uglavnom provodi u Kebinoj kući na Bežanijskoj kosi, pevačica je izrazila želju da se porodi u Hrvatskoj, piše "Alo!".

Prema rečima izvora, Sevka ima puno poverenje u lekara koji je brinuo o njenoj trudnoći kada je radila Aleksandra, pa kako je tada insistirala, tako i sada želi da se porodi upravo u toj bolnici.

- U pitanju je državna bolnica u kojoj je i Seve došla na svet, pa joj je tim pre draže da se tamo porodi. Tamo radi i ginekolog koji je o njoj brinuo dok je prvi put bila trudna, a i kasnije je kod njega odlazila na preglede. Čim je saznala da je u drugom stanju, ona je otišla na pregled upravo u Split i odmah rekla Igoru da tu želi da se porodi - kaže izvor "Aloa", koji je blizak paru.

- Kojić se složio jer mu je najbitnije da sve bude kako treba, tako da će poslednje mesece Severinine trudnoće provesti upravo u njenom rodnom gradu. Srećne vesti Seve i Igor su malom Aleksandru rekli tek nedavno, kada su bili sigurni da se plod održao. Ona je sada u trećem mesecu trudnoće i svi su veoma srećni. Severina je insistirala da prođe malo vremena i da za prinovu kažu Kebi, Olji, ali i njenoj mami - objašnjava izvor.

Kako list saznaje, Igor i Seve su nakon odmora u Veneciji otišli u Split, gde je pevačica uradila ultrazvuk i sve potrebne preglede.

- Lekari su obradovali buduću mamu da je sve u redu i da bez problema može da radi, ali umereno. S obzirom na to da će se Seve poroditi u 46. godini, njen organizam odlično reaguje na trudnoću. Ona je odmah obavestila osoblje i svog ginekologa da želi da je on porodi, što je on dočekao sa oduševljenjem. Seve i Igor će se tokom leta preseliti u Split, gde će dočekati naslednika - završava izvor.

Seve nikada nije krila da joj bolnica u Splitu uliva poverenje, zbog čega se i prvi put odlučila da tamo na svet donese sina koga ima sa kraljem bakra Milanom Popovićem.

- Imamo sada predivnu novu bolnicu u Splitu, a i ja sam se rodila u starom porodilištu, volim more i najviše bih volela da se i naše dete rodi na Jadranu - rekla je pevačica pre nego što se porodila prvi put.

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Kako bismo čuli kako se oseća u trudnoći, pozvali smo Severinu, ali nam se ona nije javljala. Ni budući tata Igor nije bio raspoložen da odgovara na pitanja.

Inače, kako "Blic" saznaje, Severina će za mesec dana otputovati u Ameriku, gde će provesti trudničke dane sa suprugom Igorom, njegovim ocem Draganom Kojićem Kebom i sestrom Natašom Kojić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online