Utorak 28.03.2017.
17:10
Vestionline, Alo.rs

Ovo su Severinini planovi, šta će reći mali Keba

printscreen
Njena druga beba će se roditi u Splitu: Severina Kojić

Iako vreme uglavnom provodi u Kebinoj kući na Bežanijskoj kosi, pevačica je izrazila želju da se porodi u Hrvatskoj, piše "Alo!".

Prema rečima izvora, Sevka ima puno poverenje u lekara koji je brinuo o njenoj trudnoći kada je radila Aleksandra, pa kako je tada insistirala, tako i sada želi da se porodi upravo u toj bolnici.

- U pitanju je državna bolnica u kojoj je i Seve došla na svet, pa joj je tim pre draže da se tamo porodi. Tamo radi i ginekolog koji je o njoj brinuo dok je prvi put bila trudna, a i kasnije je kod njega odlazila na preglede. Čim je saznala da je u drugom stanju, ona je otišla na pregled upravo u Split i odmah rekla Igoru da tu želi da se porodi - kaže izvor "Aloa", koji je blizak paru.

- Kojić se složio jer mu je najbitnije da sve bude kako treba, tako da će poslednje mesece Severinine trudnoće provesti upravo u njenom rodnom gradu. Srećne vesti Seve i Igor su malom Aleksandru rekli tek nedavno, kada su bili sigurni da se plod održao. Ona je sada u trećem mesecu trudnoće i svi su veoma srećni. Severina je insistirala da prođe malo vremena i da za prinovu kažu Kebi, Olji, ali i njenoj mami - objašnjava izvor.

Kako list saznaje, Igor i Seve su nakon odmora u Veneciji otišli u Split, gde je pevačica uradila ultrazvuk i sve potrebne preglede.

- Lekari su obradovali buduću mamu da je sve u redu i da bez problema može da radi, ali umereno. S obzirom na to da će se Seve poroditi u 46. godini, njen organizam odlično reaguje na trudnoću. Ona je odmah obavestila osoblje i svog ginekologa da želi da je on porodi, što je on dočekao sa oduševljenjem. Seve i Igor će se tokom leta preseliti u Split, gde će dočekati naslednika - završava izvor.

Seve nikada nije krila da joj bolnica u Splitu uliva poverenje, zbog čega se i prvi put odlučila da tamo na svet donese sina koga ima sa kraljem bakra Milanom Popovićem.

- Imamo sada predivnu novu bolnicu u Splitu, a i ja sam se rodila u starom porodilištu, volim more i najviše bih volela da se i naše dete rodi na Jadranu - rekla je pevačica pre nego što se porodila prvi put.

Kako bismo čuli kako se oseća u trudnoći, pozvali smo Severinu, ali nam se ona nije javljala. Ni budući tata Igor nije bio raspoložen da odgovara na pitanja.

Inače, kako "Blic" saznaje, Severina će za mesec dana otputovati u Ameriku, gde će provesti trudničke dane sa suprugom Igorom, njegovim ocem Draganom Kojićem Kebom i sestrom Natašom Kojić.

2022 © - Vesti online