Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Sreda 25.01.2012.
19:06
24sata.info A

Leonardo Dikaprio priznao da u ženama traži svoju majku

"Moja majka je centar mog života. Jako je cenim jer je jaka i iskrena i te kvalitete tražim u svojim partnerikama", rekao je Leonardo i otkrio kako sve manje veruje u brak.

Leonardo Dikaprio je jedan od najpoželjnijih neženja u Holivudu
 

Moja je majka centar moga života. Jako je cenim jer je jaka i iskrena i te kvalitete tražim u svojim partnerikama', rekao je Leonardo u intervjuu za Dejli Ekspres.

Glumac je priznao da je izgubio volju za brakom.

Leonardo Dikaprio već je dugo na spisku najpoželjnijih holivudskih neženja, a čini se da na tome i planira da ostane. Naime, 37-godišnji glumac priznao je da nije siguran hoće li se ikada oženiti jer je svedočio prevelikom broju propalih brakova. Otkrio je i da u izboru žena ima prilično visoke kriterije jer u svakoj traži svoju majku Irmelin. Smatra je savršenom ženom, prenosi Tportal.

Glumac, koji je trenutno u vezi sa manekenkom Erin Hiterton, takođe je priznao da je izgubio volju za brakom jer su se mnogi ljudi iz njegove okoline razveli.

"Nisam siguran hoću li se oženiti. Vidio sam previše navodno sretnih brakova koji su se raspali. To me je šokiralo", tvrdi DiCaprio koji o svom privatnom životu rijetko govori u javnosti, a isto tako ne zabada nos u privatnost svojih kolega.

"Ne znam ništa o privatnim životima glumaca sa kojima radim. Znam samo jesu li dobri glumci", kaže Leo.

POVEZANE VESTI

Sreda 25.01.2012. 20:07
Najbolje ti je da ozenis svoju majku,posto je kod vas tamo sve moguce a i svi ste i onako prolupali,! Ko zna mozda si i nastran,samo ces to kasnije ustanoviti,ko Travolta,nije imao pojma da je gej,dok to nije slucajno otkrio,isto vazi i za Riki Martina,zato mozda si i ti tu negde cim si toliko nesto cudan,nije to obicna normalna ljubav prema majci,kod tebe je to opasnije !!
Četvrtak 26.01.2012. 09:37
Mislim da je naslov preteran...on smatra da je njegova majka jaka i iskrena zena i on te osobine ceni...trazi zenu istih osobina koju ce tesko naci u svom svetu...mislim ajd sad iz dokonosti trenutne da analiziram njegov slucaj ali iskreno receno kakve on ima prilike?..sve prekopirane slucajeve...ona ostavila onog da bi otisla za onog i tako sve u krug...on je mozda redak slucaj coveka koji bi zeleo skladan brak ali ga uopse ne vidi kod svojih kolega...a bogami tesko se i u obicnom svetu nalazi vise...
Petak 27.01.2012. 08:36
Ne treba da se ženi ako mu je majka na prvom mestu, njegov brak bi unared bio osudjen na propast. Nema slatkog hleba gde posesivna majka umeša prste.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online