Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 18.01.2012.
13:50
V. Tasić - Vesti A

Kolege plaču uz moju pesmu

Kada je napisao pesmu "Kako posle nas", Saša Kovačević (26) se nadao da ima hit, ali nije ni sanjao kako će pesma delovati na publiku, ni na njegove kolege koje često ovu pesmu pevaju na nastupima. Mnogi pevaju i plaču, zato ga mole da ubuduće piše isključivo vesele pesme.

- Nedavno me je zvao jedan kolega i rekao da je pet puta za veče pevao "Kako posle nas". Ali, kako počne da je peva, tako se seti bivše devojke i suze mu krenu niz lice. Dok sam pisao pesmu nisam ni sanjao da će publika i kolege tako reagovati. I milo mi je, i krivo. Milo mi je, što znači da ih pesma dira u srca, a krivo jer ne volim da rastužujem ljude - kaže Saša Kovačević.
 

Plačete li vi dok je pevate?

- Samo fali da i ja plačem! Nisam momak koji plače i ne znam kako bi publika reagovala na moje suze. Ne plačem javno, ali imam i ja neke svoje, emotivne momente kada mi se osećanja uzburkaju dok stvaram pesme. Plačem kad niko ne vidi! Šalim se, retko kad zaplačem, niti imam razloga za suze.
 

Da li ti vam je kod devojaka skočila ili opala cena posle priča da ste u vezi sa Natašom Bekvalac?

- Ne primećujem ni pad, ni skok popularnosti kod devojaka. Natu znam dugo i bez veze je ispala ta priča da smo nas dvoje u vezi. Pevali smo duetsku pesmu u restoranu koji drži moj drug, slikali su nas i odmah je krenula priča o našoj navodnoj romansi. Ali, mi smo samo drugari i saradnici.

PRIJATELJI: Saša i Nataša Bekvalac


Koliko je to pogodilo vašu devojku?

- Nimalo, zato što nemam devojku. Sve te priče o mojim navodnim vezama podnosim u zavisnosti od trenutnog raspoloženja i emotivnog statusa. Ako sam zauzet, to može da smeta mojoj partnerki i eto meni ni krivom, ni dužnom problema. Nekada se tim pričama smejem, nekad me smaraju, nekad se pravim da ih nisam ni čuo. Ako potraju mesec-dva, postanu dosadne.

Priča se da je vaš otac bio očajan kad je tvoj brat Rade počeo da se zabavlja sa pevačicom Milicom Todorović?

- Nije mu bilo pravo kad je čuo da mu je snajka pevačica. Nije imao pojma šta Milica peva, ali osvojila ga je kad je upoznao i shvatio koliko se razlikuje od ostalih pevačica. Ona je izuzetna, pravi je biser. Pravo je čudo naići na devojku koja je toliko zabavna, duhovota, uspešna, a opet je ostala ista i neiskvarena. Mica je pravi biser.

Kako se branite od navalentnih devojaka?

- Lako, pustim moju drugaricu Danijelu na njih. Pre toga je dobro iznerviram, malo je raščupam kako bi pustila kandže. Teško onoj koja joj se nađe na putu! Šalim se, naravno. Uopšte se ne branim od devojaka, naprotiv, čast mi je što me vole, jure i slušaju moju muziku.
 

Ništa bez tate

 

Kako vaš tata Dragan izlazi na kraj sa vama?

 

- Nije mu lako, ali ko mu je kriv?! On je krivac za mnoge stvari koje mi se dešavaju. On me je upisao u muzičku školu jer je prepoznao moj talenat, on me podstiče. Velika mi je podrška u svakom smislu i mnogo toga ne bih mogao bez njega - od zakazivanja tezgi do dogovaranja snimanja. Osim toga, velika sam spavalica i da nije njega verovatno bih mnoga vrata pred sobom i za sobom zatvorio - iskren je Saša Kovačević.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online