Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 27.12.2011.
13:28
Kurir A

Stojković tukao Bojanu pred sinom i majkom?

Vladimir Stojković je u nedelju ujutro navodno prebio suprugu pred sinom, majkom i drugaricom u stanu na Vračaru.

Vladimir Stojković je u nedelju ujutro navodno prebio suprugu pred sinom, majkom i drugaricom u stanu na Vračaru
 

Vladimir Stojković je u nedelju istukao Bojanu. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, golman Partizana je oko četiri sata ujutru uleteo u njihov zajednički stan na Vračaru i pred sinom Lavom, Bojaninom majkom i njenom najboljom drugaricom fizički nasrnuo na suprugu udarajući je pesnicama u glavu.

- Bojana je u subotu na nedelju izašla s najboljim drugom i drugaricom u klub „Opozit“ i tamo je videla Vladimira sa njegovom devojkom Jelenom. U jednom trenutku Vlada joj je prišao da se pozdrave, a nakon svega nekoliko rečenica Bojana se samo okrenula i otišla kući - otkriva izvor Kurira.

Nedugo za njom u stan na Vračaru došao je i Stojković. Besan.
 

-Kad je Vladimir upao, u stanu su sa Bojanom bile njena mama, najbolja drugarica i njihov sin Lav, koji je spavao. On je sa vrata počeo da se svađa. Vikao je: „Ubiću te ako podneseš zahtev za razvod!“ Nakon toga krenuo je mučki da je udara pesnicama u potiljak i svuda po telu, sve dok nije pala u nesvest. Nastavio je da je šutira na podu, a Bojanina mama i drugarica su na jedvite jade uspele da ga odvoje preklinjući i plačući - priča isti izvor.

Stojković: Nisam raspoložen za priču

Bojana Stojković je tokom jučerašnjeg dana ostala nedostupna, a kad su novinari dobili Vladimira, on nije bio voljan za razgovor na ovu temu.

- Ej, vidi, nisam raspoložen ni za kakvu priču - rekao je Vladimir.

Bojana je ubrzo došla svesti. Ustala je i pobegla kod komšije, odakle je pozvala policiju. Patrola je došla, napravljen je zapisnik sa uviđaja, a s obzirom na to da je ovo bila prva prijava za nasilje u porodici, Stojkoviću su uputili samo opomenu.

Potom je Vladimir otišao, a Bojana se spakovala i sa sinom Lavom i majkom napustila stan. Tokom jučerašnjeg dana posetila je lekara, od kojeg je dobila potvrdu o telesnim povredama, i podnela je krivičnu prijavu protiv Vladimira.

POVEZANE VESTI

Utorak 27.12.2011. 13:55
Деци се овакве ситуације усеку у памћење за цео живот. Најгоре је кад је у питању службено лице, њима се најтеже партнерка може супротставити. Драго ми је што у данашње време жене могу брзо да одреагују. Мада никад више, после пријаве, не могу да спокојно спавају, због осветољубивих партнера насилника.
Utorak 27.12.2011. 19:20
Бојана је својом чврстином и издржљивошћу постидела све мангупе у региону и шире. Они после премлаћивања, где буду онсвешћени од батина, сатима нису у стању да потрефе врата, а камоли бројеве телефона. Очеличе се те мајке мале деце целоноћним редовним проводима по кафанама. Срећом, Мустафа није употребио своје најопасније оружје – рогове јелена капиталца, иначе сумњам да би Бојана преживела тако суров напад и поред све своје наднаравне отпорности на батине. Иначе, интересантан је податак да се за прво премлаћивање не одговара, мораћу то да напоменем жени.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online