Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 26.12.2011.
02:10
Mondo A

Davor Jovanović je Prvi glas Srbije

Čast da bude prvi koji je osvojio laskavu titulu Prvog glasa Srbije, odlukom publike pripala je Davoru Jovanoviću. Posle šest meseci napornih kastinga i među 5.000 kandidata Davor je uspeo da se nametne publici i dobije ekskluzivni ugovor za Prva records, album, kompletnu promotivnu kampanju na Prvoj televiziji i naravno u drugim medijima...

Najbolji mladi pevač u Srbiji: Davor Jovanović
 

Srbija je dobila novu zvezdu, Davor je rođen u Kladovu 1988. godine i pred njim je sigurno ozbiljna muzička karijera.

"Velika mi je čast i drago mi je što ste baš mene izabrali... Hvala", rekao je Davor skoro pa kroz suze, radosnice naravno.

Pobednik je dobio i statuu, a od Saše Miloševića - Mareta, koji je bio i član žirijia, pesmu "Biti prvi", koju je Davor premijerno izveo u nedelju uveče. Ova pesma ujedno najavljuje i njegov album koji će da potpišu Mare i drugi član žirija Vlado Georgijev.

Ni drugoplasirani, Subotičanin Igor Terzija neće otići "prazih ruku", njemu je Georgijev obećao saradnju, a Igor već planira snimanje pesama, kao i trećeplasirana Nevena Đorđević.

Uzbudljivo finalno veče trajalo je tri sata, a Davor, Igor i Nevena su se za naklonost publike borili sjajnim izvođenjem domaćih i stranih pesama. Na početku, kada su izvodili kompozicije nastale u godinama u kojima su rođeni, sve troje su delovali pomalo nesigurno.

Ipak, kako je veče odmicalo, napetost je rasla, a oni su pevali sve bolje. Od žirija, koji je večeras bio samo "ukras" dobijali sve bolje i bolje kritike, nekad i ovacije...

Čuli smo "Is this Love" grupe Whitesnake, "Leđa o leđa" Željka Joksimovića, "Something got me started" grupe Simply red i "Ljubavnika" Željka Samardžića u izvođenju pobednika.Njegov "ljuti suparnik" Igor je pevao "Addicted to Love" Roberta Plamera, "Igra bez granica" Tošeta Proeskog, "Easy" Faith no more i "Reci mi da znam" Vlade Gergijeva.

Nevena je izvela dve pesme manje, jer je ona ispala u prvom preseku glasova, ali "uživali smo u divnim visinama njenog glasa", kako reče treći član žirija Lena Kovačević, kroz pesme "All that she wants" Ace of Base i "Ja bih te sanjala" grupe Negativ.

Uz troje finalista, pored prijatelja i porodice koji su ih bodrili iz publike, bilo je i presotalih sedam finalista koji su u pauzama njihovih solo nastupa sa njima izveli sada već Davorovu pesmu "Biti prvi".

Ponedeljak 26.12.2011. 07:03
У Србији је све намештене па и ово.Овде је тербала да победи Александра јер девојка пева савршено све жанрове
Ponedeljak 26.12.2011. 18:11
Nevena je trebala da pobedi,od ovo troje. Realno imala je najlepsi glas,ali izgleda samo musko moze da pobedi ;)
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online