Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 30.11.2011.
13:39
Pressonline A

Brena: Bobi prevaru vraćam istom merom

Folk zvezda Lepa Brena, koja je sa bivšim teniserom Slobodanom Živojinovićem već 20 godina u srećnom braku, otkrila je da bi na prevaru supruga uzvratila istom merom. Iako nije želela da potvrdi da li ju je Boba ikada prevario, priznala je da se trudi da o tome ne razmišlja.

Jedan od najpoznatijih parova u Srbiji: Lepa Brena i Boba Živojinović
 

- Ne mislim o tome da li me vara. Ne bih ja to istraživala, ali imam recept i za takve situacije. Otkriću vam! Jedna stara izreka kaže "Klin se klinom izbija". Nisu naši stari bili ludi kada su izgovarali mudrosti - kroz osmeh je rekla Brena u "Amidži šouu".

Zna da ga žene jure

Žena koja je dugo nosila titulu Jugoslovenke sa najlepšim i najdužim nogama osvojena je davne 1986. godine kada ju je sa Bobom upoznao njen menadžer, pokojni Raka Đokić. Iako se po gradskim kuloarima često šuškalo da ju je tada popularni teniser varao, Brena o tome nije javno govorila ali nije ni krila da joj imponuje Bobin epitet zavodnika i švalera.

- Znam iz priča da su mu žene same dolazile. Ne bi on o tome ni zucnuo, ali čujem priče njegovih drugara o nekim snimcima i kasetama koje poseduju i meni je to sve simpatično. Nije čovek bio monah pre mene. Meni je imponovalo što je prošao čitav svet i došao kod jedne Brčanke da joj sve to lepo objasni i preda kao štafetu - pričala je svojevremeno Brena.

Podsećanja radi, pre nekoliko godina Boba je osvanuo na naslovnicama hrvatskih novina sa njihovom misicom Anom Saso, sa kojom je uživao na svojoj jahti. Odmah zatim mediji su ga optužili da je imao kratku avanturu sa ćerkom Šabana Šaulića, Sanelom, i još nekim atraktivnim ali javnosti nepoznatim devojkama.

POVEZANE VESTI

Sreda 30.11.2011. 16:42
I ti si, krmaco, (Breno) svojevremeno trcala za Bobom kao luda; i ti si bila jedna od onih sa kojima se Boba svalerao i rastuzivao zenu po imenu Danica Desnica, ti si ih, konacno, i rasturila! Seti se da je tako bilo i sta si sve uradila toj jadnoj zeni i njihovom malom sinu Filipu! Ti si, Breno, jedno najobicnije bosansko djubre, folirant i varalica kakva na ovoj zemaljskoj kugli retko postoji! Zbog svega, bilo bi ti najbolje da se poklopis usima po glavi i da cutis!
Sreda 30.11.2011. 15:51
Pusti BRENO klin i stare babe! Ima se kad misliti i o varanju i ti tu nisi iskrena , volis ti i da glumis. INACE , zna BOBA DOBRO DA TI NISI NI NAJLEPSA , NITI NAJBOLJA PEVACICA na prostorima bivse YUGE. NA prostorima bivse YUGE,[ EVO TRNCI ME OBASIPAJU ] dok ovo pisem, bila je i jos traje,nenadmasna u svemu sto BOG daje damama-V E S N A Z M I J A N A C ! NE kunite crne oci je remek delo nase kraljice.!
Sreda 30.11.2011. 17:12
fahroooo !!! ti si svoj klin klinom izbila negdje cca 78 u oš z.mušanovic u brčkom beše to drugi sprat ž. wc nas 4-ca smo bili, mene i fikreta ste škartirali osala si sa vehidom i izetom koji se kasnije hvalio da je bilo to ito ...... (u 7/3 smo i zajedno sjedjeli) D.S. Brčko
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online