Sreda 30.11.2011.
13:39
Pressonline

Brena: Bobi prevaru vraćam istom merom

Jedan od najpoznatijih parova u Srbiji: Lepa Brena i Boba Živojinović
 

- Ne mislim o tome da li me vara. Ne bih ja to istraživala, ali imam recept i za takve situacije. Otkriću vam! Jedna stara izreka kaže "Klin se klinom izbija". Nisu naši stari bili ludi kada su izgovarali mudrosti - kroz osmeh je rekla Brena u "Amidži šouu".

Zna da ga žene jure

Žena koja je dugo nosila titulu Jugoslovenke sa najlepšim i najdužim nogama osvojena je davne 1986. godine kada ju je sa Bobom upoznao njen menadžer, pokojni Raka Đokić. Iako se po gradskim kuloarima često šuškalo da ju je tada popularni teniser varao, Brena o tome nije javno govorila ali nije ni krila da joj imponuje Bobin epitet zavodnika i švalera.

- Znam iz priča da su mu žene same dolazile. Ne bi on o tome ni zucnuo, ali čujem priče njegovih drugara o nekim snimcima i kasetama koje poseduju i meni je to sve simpatično. Nije čovek bio monah pre mene. Meni je imponovalo što je prošao čitav svet i došao kod jedne Brčanke da joj sve to lepo objasni i preda kao štafetu - pričala je svojevremeno Brena.

Podsećanja radi, pre nekoliko godina Boba je osvanuo na naslovnicama hrvatskih novina sa njihovom misicom Anom Saso, sa kojom je uživao na svojoj jahti. Odmah zatim mediji su ga optužili da je imao kratku avanturu sa ćerkom Šabana Šaulića, Sanelom, i još nekim atraktivnim ali javnosti nepoznatim devojkama.

2024 © - Vesti online