Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 28.11.2011.
19:17
Vestionline A

Fotografije sa venčanja Sanje Marinković

Voditeljka TV Pinka Sanja Marinković gostovala je sinoć u emisiji "3xda", u kojoj se tri mlade takmiče za 100.000 dinara međusobno ocenjujući venčanja konkuretkinja. Iako je Sanja bila van konkurencije ona je pokazala slike sa svog tajnog venčanja.

Muž trčao za bidermajerom

Njen, sada već suprug, je organizovao sve pa je čak i bidermajer sam napravio. Sanja je bila obaveštena o detaljima ali niko drugi nije. Mlin i mladoženjin brat su bili kumovi, a venčanje je obavljeno u limuzini za 12 osoba.

Sanja je nosila srbenu haljinu koja nije ličila na venčanicu, bidermajer, malo nakita i romantičnu frizuru. Kako se Marinkovićeva našalila, njeno venčanje je koštalo manje od venčanja druge dve mlade koje su bile u studiju.

"Zezaju me ljudi, i zovu me gospođo, meni je smešno, ne znam zašto. a Ognjen Amidžić me je najbolje zeznuo rekavši da ne smem da primim muževljevo prezime jer kada se proguta slovo h iz Ughrina, ispada svašta", ispričala je Sanja.

"Venčali smo se 11.11.2011 u 11h. sasvim slučajno. Nismo planirali već sam zvala matičarku koja je venčala sve u mojoj porodici rekla da me venčava 'za dva petka' što je ispalo 11.11. Niko nije znao, samo smo braći javili da nas, sa snajkama sačekaju, došla je limuzina, bilo je šampanjca, spakovali smo se i otišli. U kolima sam se potpisivala u matičnu knjigu i nije ispalo lepo. Otišli smo na aerodrom i tamo nas je čekalo nekoliko fotografa pa je moj genijalni brat izašao sa svojom suprugom i oni su shvatili da nije Kim Kardašijan, zbog limuzine koja je bila ogromna", pričala je Sanja.

Venčala se u limuzini pa istrčala napolje da se slikaju na brzaka

"Kada smo stigli u Pariz imali smo medeno popodne jer smo odmah uveče otišli na večeru i klub restoran koji smo rezervisali. Nismo imali tortu već svadbene vilinske kolače. Kao da su znali moj ukus, sve je bilo savršeno. Posle večere smo posetili još dva paba i moj muž je tu noć jedva našao sobu, ja se nisam mnogo napila. Sutradan uveče smo opet večerali i posetili pab i vratili smo se kući", kratko je objasnila Sanja.

Venčanju u limuzini prisustvovao je i sin Strahinja, za koga je ovo bio poseban doživljaj jer obožava automobile. "Strahinja spava do deset pa smo morali i po njemu da se vodimo, ali bio mi je presladak kada vidi ljude da se ljube na televiziji odmah kaže: 'Mama, vidi svadba'".

Sanja Marinković je svog supruga upoznala na poslu, gde je radio kao montažer-reditelj. Kaže da je bila ljubav na prvi pogled, i to uzajamna.

"To je bila uzajamna ljubav na prvi pogled. Oboje smo veoma temperamentni, i mislim da je u našem slučaju to bilo presudno. Ja sam godinama radila po televizijama a nikada ga nisam srela i jednom sam došla u studio besna na ceo svet i ugledala njega. On je montažer-reditelj po struci i pričali smo nekih 15 minuta posle kojih sam rekla drugarici da je on čovek za mene. Saznala sam da je slično bilo i sa njegove strane. Rekao mi je da me je gledao i da sam mu bila veoma seksi i privlačna, a da sam mu se još više svidela posle upoznavanja. Ljubav na prvi pogled".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online