Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 03.09.2014.
08:00
S. Đurić - Vesti A

Sanja Marinković: Kiseonik kao eliksir mladosti

Sanja Marinković veoma vodi računa o nezi, ali voli prirodan izgled, zbog čega koristi izuzetno blage proizvode. Izgradila je prepoznatljiv stil, čime malo dama može da se pohvali.

Obožave masaže: Sanja Marinković

- Mislim da se lice i telo neguju pre svega pravilnom ishranom i fizičkom aktivnošću. Fraza da lepota dolazi iznutra mi je stvarno već dosadila. Mislim da, ukoliko je žena srećna, ona se oseća dobro i ima samopouzdanja, što se odmah vidi. Uvek bih nešto promenila kod sebe. Stalno mislim da mi kosa nije dovoljno zdrava, da mi ten nije savršen, te imam celulit, dakle, uvek nađem neki problem, ali daleko od toga da sam opterećena time, već samo konstatujem problem i onda pokušam da ga rešim. Većina ne zna da su pravilno disanje i unošenje kiseonika najbolji eliksir mladosti. Koristim preparate koji imaju antiejdž efekat i koji hidriraju kožu. Telo obavezno mažem nekim dobrim losionom. Obožavam masaže i koristim ih kada god imam vremena. I dalje su mi omiljene tajlandske na koje idem jednom nedeljno. Što se tiče tena, naravno da je genetika bitna. Na primer moja baka je na lice nanosila običnu plavu niveinu kremu i nikada nije imala bore, ali mislim da su tada bila drugačija i zdravija vremena. Koristim preparate bez parabena i vodim računa o recepturi svih kozmetičkih proizvoda koje upotrebljavam - kaže Sanja Marinković.

Omiljeni džins

- Najviše volim da nosim džins, jer se u njemu osećam najprijatnije, kao i u patikama i sportskoj majici. Obožavam da nosim i crne visoke potpetice, u kojima se osećam zavodljivo. Mislim da one mogu da učine čudo za ženu. U torbi obavezno nosim sjaj za usne, korektor za podočnjake, češalj, gumice za kosu i neko voće.

Zbog prirode posla, voditeljka TV Pink često mora da koristi profesionalnu šminku.


- Moram da priznam da mi ta šminka ne prija, pa su mi se na licu pojavile fleke. Moje šminkerke me šminkaju tako da izgledam potpuno prirodno. Privatno koristim jedino korektor kako bih prekrila podočnjake, kao i sjaj za usne. Što se tiče nege kože za vreme leta, poslednjih godina uopšte ne izlazim na sunce, a na plaži samo isključivo ispod suncobrana. Zbog toga retko koristim kremu za sunčanje, a kada je i nanesem, uglavnom je reč o faktoru SPF 20.


Na svake tri nedelje odlazi kod frizera na farbanje, dok na šišanje ide redovno.


- S uživanjem se prepuštam tretmanima moje frizerke, koja zna da volim prirodne boje i da nikada ne stavljam ekstenzije. Kada je reč o noktima, volim prirodni izgled, a na pedikir i manikir idem jednom nedeljno. A, kosu od sunca često štitim maramama i šeširima.


Ranije je Sanja mnogo više vodila računa o ishrani, ali sada, kako kaže, ne može sebi da priušti taj luksuz zbog deteta.


- Svoj organizam sam u proteklih 10 godina navikla na disciplinu, jela sam uredno na svaka tri sata. Sada mi se često desi da preskočim doručak, užinu i ručak i na kraju dana pojedem bilo šta samo da se ne bih onesvestila. To nekada nisam mogla ni da zamislim. Svako jutro, na primer, uz kafu pojedem parče integralne kifle namazane medom. Već dve-tri godine doručkujem isključivo to ili integralnu kiflu sa lajt krem sirom i zelenu salatu. Obožavam japansku hranu, italijanske pice, i to one sa jako tankim testom, pršutom i rukolom. I kinesku kuhinju volim, ali pravu kinesku, a ne srpski đuveč na kineski način. Nikada nisam držala klasičnu dijetu, samo sam izbacivala pojedine namirnice iz upotrebe. Nisam merila stvari na grame i držala se određenog jelovnika. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online