Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 07.11.2011.
03:30
Press A

Seve isprozivala Jadranku Kosor

Najpopularnija srpska snajka, hrvatska pop zvezda Severina Vučković, koja očekuje dete sa biznismenom Milanom Popovićem, isprozivala je aktuelnu premijerku Hrvatske Jadranku Kosor, što je samo nastavak njihovog sukoba iz 2009. godina u vezi sa Zakonom o vantelesnoj oplodnji.

Severina nije štedela hrvatsku premijerku
 

Popularna Seve je, u u intervjuu za zagrebačku televiziju Hajat, otvoreno iznela šta zamera prvoj dami Hrvatske i poručila da Jadranka uopšte ne zaslužuje mesto premijerke.

- Mislim da je Jadranka Kosor jako hrabra žena. Doći na poziciju kojoj nisi dorastao jako je hrabro - rekla je Severina ironično, i istakla da nju politika ne zanima i da nikada ne bi bila deo neke političke kampanje, kao što je to učinila 2003. godine, i ne bi nijednu od aktuelnih političkih partija podržala na bilo koji način.

- Trenutno sam više u priči o flašicama i pelenama nego što pratim politiku. Više mogu da uradim bez politike. Političari su retko dobri ljudi i gotovo uvek nose loš predznak - navela je srpska snajka, koja će u februaru roditi prvo dete.

"Hoću da se porodim u Splitu"

Severina je u istom intervjuu otkrila je da žarko želi da se porodi u rodnom Splitu, iako je njen nevenčani suprug više za to da se njihov prvenac rodi u Beogradu, pod budnim okom njegovog prijatelja ginekologa, koji Severini vodi trudnoću. Severina je otkrila da će se u četiri oka njih dvoje dogovoriti i naći najbolje rešenje, ali je istakla da je Split bolji izbor.

Ljubav važnija od pola deteta: Severina i Milan
 

- Sada imamo predivnu novu bolnicu u Splitu, a i ja sam se rodila u starom porodilištu. Volim more i najviše bih volela da se i naše dete rodi na Jadranu - istakla je Seve, i dodala da joj trudnoća prija i da se do sredine petog meseca ugojila šest kilograma.

Temperamentna hrvatska zvezda i dalje čuva tajnu o polu deteta, dok na pitanje da li će skoro pred oltar, kaže:

- Što se Milana i mene tiče, naša veza je ozakonjena. Većina žena se venčava da bi bile u venčanici, a ja sam je do sada više puta oblačila - zaključila je Seve, uz molbu da je novinari do proleća više ništa ne pitaju.

- Pol deteta nam je odavno poznat, ali ćemo to sačuvati kao malu tajnu. Ko zna šta će biti na kraju, lekari mogu da pogreše, a i skoro nam je nebitno da li ćemo dobiti dečaka ili devojčicu. Bitno je da beba bude zdrava - rekla je Seve.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online