Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 14.09.2011.
15:13
Alo A

Ognjen: Ivan Ivanović je prase!

Taman kad smo pomislili da je medijskom prepucavanju između voditelja Ivana Ivanovića i Ognjena Amidžića došao kraj, u emisiji "Amidži šou“ je voditelj ružičaste televizije opleo po kolegi sa "Prve“. Obraćajući se gledaocima u studiju i publici kraj malih ekrana, Amidžić je dobar deo svoje emisije posvetio analizi pomirenja sa Ivanovićem u Grčkoj, ilustrujući to fotkom flamingosa i praseta.

Ognjen Amdžić opet "ratuje" sa Ivanovićem
 

- Pošto je Ivan Ivanović izjavio u svojoj emisiji da smo se pomirili, ja želim da potvrdim tu informaciju - rekao je Ognjen i pokazao fotku na kojoj se vide ptica i prase, jasno aludirajući da je Ivanović ova druga životinjka, što je kod publike u studiju izazvalo salve smeha.


To, međutim, nije sve.
- Postoje jedan političar, jedan pevač i jedan voditelj koji su se toliko uvukli u du*e Novaku Đokoviću da ovaj ne zna kako da ih se reši. S političarem će se lako diplomatski dogovoriti, pevaču će dati alkohol, ali šta ćemo s voditeljem? - upitao se Ognjen.

- On se toliko uvukao ovom u du*e da mu je pre neki dan, kada su pokušali da ga izvuku, ostala velika žuta fleka na glavi - rekao je između ostalog Amidžić, što je publika u studiju ispratila glomoglasnim aplauzom.


Kako bi čuli njegov komentar, novinari su pozvali Ivana Ivanovića, ali s obzirom na to da je bio u Njujorku, gde je pratio US Open, voditelj TV "Prva" nije bio posebno inspirisan Amidžićevim prozivkama.


- Nemam nikakav poseban komentar na to - odgovorio je domaćin emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" putem SMS-a.


S druge strane, Ognjen je bio govorljiviji.


- Ivan Ivanović me je u svojoj emisiji predstavio kao flamingosa, ja samo to shvatio kao simpatičan gest, pa sam istom merom uzvratio tako što sam ga predstavio kao malo, slatko prasence - lakonski je objasnio Amidžić.


Na naše pitanje kako komentariše to što je u svojoj emisiji aludirao da se Ivanović uvlači u Đokovićevu zadnjicu, voditelj Televizije "Pink“ je rekao:


- Ja nijednog momenta nisam izgovorio ničije ime, a ako se neko pronašao u toj priči, to je njegova stvar. Inspiraciju da to ispričam dobio sam od saradnika i ljudi koji su oko mene, ali takođe i naroda, koji na sva usta komentariše te stvari - rekao je Amidžić za "Alo".


S obzirom na to da se Ivanova emisija emituje četiri dana posle Ognjenove, očekujemo da mu ekskluzivac "Prve" neće ostati dužan i. da će obezbediti materijal za novo prepucavanje. I tako unedogled, na radost publike. Uostalom, smeh je zdrav!

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online