Sreda 14.09.2011.
15:13
Alo

Ognjen: Ivan Ivanović je prase!

Ognjen Amdžić opet "ratuje" sa Ivanovićem
 

- Pošto je Ivan Ivanović izjavio u svojoj emisiji da smo se pomirili, ja želim da potvrdim tu informaciju - rekao je Ognjen i pokazao fotku na kojoj se vide ptica i prase, jasno aludirajući da je Ivanović ova druga životinjka, što je kod publike u studiju izazvalo salve smeha.


To, međutim, nije sve.
- Postoje jedan političar, jedan pevač i jedan voditelj koji su se toliko uvukli u du*e Novaku Đokoviću da ovaj ne zna kako da ih se reši. S političarem će se lako diplomatski dogovoriti, pevaču će dati alkohol, ali šta ćemo s voditeljem? - upitao se Ognjen.

- On se toliko uvukao ovom u du*e da mu je pre neki dan, kada su pokušali da ga izvuku, ostala velika žuta fleka na glavi - rekao je između ostalog Amidžić, što je publika u studiju ispratila glomoglasnim aplauzom.


Kako bi čuli njegov komentar, novinari su pozvali Ivana Ivanovića, ali s obzirom na to da je bio u Njujorku, gde je pratio US Open, voditelj TV "Prva" nije bio posebno inspirisan Amidžićevim prozivkama.


- Nemam nikakav poseban komentar na to - odgovorio je domaćin emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" putem SMS-a.


S druge strane, Ognjen je bio govorljiviji.


- Ivan Ivanović me je u svojoj emisiji predstavio kao flamingosa, ja samo to shvatio kao simpatičan gest, pa sam istom merom uzvratio tako što sam ga predstavio kao malo, slatko prasence - lakonski je objasnio Amidžić.


Na naše pitanje kako komentariše to što je u svojoj emisiji aludirao da se Ivanović uvlači u Đokovićevu zadnjicu, voditelj Televizije "Pink“ je rekao:


- Ja nijednog momenta nisam izgovorio ničije ime, a ako se neko pronašao u toj priči, to je njegova stvar. Inspiraciju da to ispričam dobio sam od saradnika i ljudi koji su oko mene, ali takođe i naroda, koji na sva usta komentariše te stvari - rekao je Amidžić za "Alo".


S obzirom na to da se Ivanova emisija emituje četiri dana posle Ognjenove, očekujemo da mu ekskluzivac "Prve" neće ostati dužan i. da će obezbediti materijal za novo prepucavanje. I tako unedogled, na radost publike. Uostalom, smeh je zdrav!

2024 © - Vesti online