Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 05.08.2011.
21:47
Pulsonline A

Hrvati razočarani Mitrovićevom odlukom

Hrvatski muzičari i glumci sa ogorčenjem su primili odluku Željka Mitrovića da ukine hrvatsku muziku, filmove i reklame na svim kanalima televizije Pink, u pet zemalja u kojima se emituje "ružičasta televizija“, i taj potez smatraju vlasničkom samovoljom.

Vlasnik televizije Pink: Željko Mitrović
 

Za razliku od kolega iz Hrvatske, srpska estrada je imala puno razumevanje za odluku koju je vlasnik ružičaste televizije doneo.

Na ovakav potez vlasnik Pinka odlučio se iritiran odlukom hrvatskih vlasti da njegovu jahtu "El Bosko V“, zaplenjenu prošlog septembra, prodaju na javnom nadmetanju 17. avgusta.


Tonči Huljić: Sve prešlo u politiku
Tonči Huljić je ostao prilično ravnodušan i rezervisan zbog ovakve Mitrovićeve odluke:

- Takva odluka prelazi u dnevnopolitičke teme, koje me ne interesuju. Svako ima pravo da radi šta hoće.


Tarik Filipović: Sam pao, sam se ubio

- Mislim da je takav postupak protivpravan. Ukoliko je i u skladu s pravnim propisima, bez obzira na to što je reč o privatnoj televiziji, smatram da je reč o odmazdi. Možda je to trenutak ljutnje, pa će ga proći. U suprotnom, mogu reći samo: Sam pao, sam se ubio.

Vesna Pisarović: Nikome se ne dopada
- Nije mi jasno šta ja imam s bilo kakvom političkom odlukom pa da me zabrane na toj televiziji. Nijednom hrvatskom pevaču se ovo ne dopada, ali, nažalost, niko ne može da utiče na izbor vlasti u Hrvatskoj, kao ni na izbor Željka Mitrovića.


Boris Novković: Nikad nisam bio za kolektivnu krivicu

- Verujem da je ogorčen i žao mi je zbog toga. U detaljniju problematiku ne bih ulazio, ja nikada nisam bio za kolektivne krivice. Možda je sve to rečeno u afektu, možda se predomisli.


Antonija Blaće: Ovo su koraci unazad
- Žao mi je što se to dogodilo u trenutku kad je ostvarena saradnja između Hrvatske i Srbije, ali to je njegova privatna televizija i može da odlučuje kako želi. Iskreno se nadam da je reč o afektu i ljutnji, u suprotnom, posle jednog genijalnog regionalnog šoua vratićemo se mnogo koraka unazad.


Ministar turizma RH: Morate nas reklamirati!

Ministar turizma Hrvatske Damir Bajs poručio je Željku Mitroviću da mora poštovati ugovore.
- Bilo kakva aktivnost protiv hrvatskog turizma nije prikladna, a što se tiče reklama na Pinku, one su plaćene i ugovori koje imamo moraju se poštovati - naglasio je Bajs.

POVEZANE VESTI

Petak 05.08.2011. 21:55
Зашто су му одузели јахту? Његова ТВ и његово право да ради у својој кући како мисли да је најбоље.
Subota 06.08.2011. 03:11
Nego sta! Mozemo mi sasvim lepo da zivimo i bez njihove ''glazbe''. Mitrovicu,budi uporan!
Subota 06.08.2011. 09:29
Podrzavam MR.MITROVICA I ZELIM MU DA USTRAJE DO KRAJA I DA SLUCAJNO NE MIJENJA MISLJENJE.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online